Hurtownia książek Ateneum - Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
 
 
?
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
19-06-2019
Szanowni Klienci, Hurtownia nie pracuje w dniu 20.06 (czwartek) 21 czerwca (piątek) nie wyjeżdżają dostawy obsługiwane przez transport własny Ateneum 22...
14-06-2019
Szanowni Klienci, zachęcamy do zapoznania się ze standardami pakowania zwrotów i reklamacji wysyłanych do Hurtowni Ateneum. ...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SPORZĄDZANIE NAPOJÓW I POTRAW. TOWAROZNAWSTWO WSIP
SPORZĄDZANIE NAPOJÓW I POTRAW. TOWAROZNAWSTWO WSIP
Katalog tematyczny -> Do nauki zawodu -> Branża gastronomiczna

Kliknij aby powiększyć...
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
EAN:
9788302135873
Autor:
Anna Kmiołek
Wydawnictwo:
WSiP
Klasa:
ZSZ 1-3
Rok wydania:
2013
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
288
Nr dopuszczenia:
Reforma 2012
Kod dost.:
159202
cena sugerowana brutto: 56.60zł
stawka vat: 5%

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Inni klienci kupowali także
Zb. zadań przyg. do egz. potw. k...
Joanna Ewa Kowalska
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Format-AB
Zasady żywienia człowieka w.2013...
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda,
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Technik.. Przedsiębiorstwo gastr...
Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Difin
Sporządzanie i ekspedycja potraw...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Język niemiecki zawodowy w gastr...
Anna Dul
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Zb. zadań przyg. do egz. potw. k...
Elżbieta Żochowska
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Format-AB
Organizacja produkcji gastronomi...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Inne autorstwa Anna Kmiołek
Organizacja produkcji gastronomi...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Podstawy gastronomii i technolog...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Usługi gastronomiczne WSiP
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Inne pozycje od WSiP
Konstrukcje budowlane. Technik b...
Mirosława Popek, Zbigniew Romik
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Paczka Puszatka. Pięciolatek Dzi...
Anna Borchard, Joanna Marcinkiewicz
Rok wydania: 2017, oprawa: teczka
Wydawnictwo: WSiP
Szkolni przyjaciele. Matematyka....
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
J.Polski SP 7-8 Ćwiczenia redakc...
Beata Surdej, Andrzej Surdej
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Szkolni przyjaciele. Ćwiczenia 2...
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Tropiciele Roczne przyg. prz. Pi...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Inne z działu Branża gastronomiczna
Język niemiecki zawodowy w gastr...
Anna Dul
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Technologia żywności cz.3 Jarczy...
Andrzej Jarczyk
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i...
Krystyna Jarosz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Repetytorium i testy egz. Techni...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sporządzanie potraw i napojów Kw...
Anna Kmiołek-Gizara
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Podstawy gastronomii i technolog...
Anna Kmiołek-Gizara
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Kucharz małej gast - Wyposażenie...
Wiesława Grzesińska
Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Obsługa konsumenta cz. 2 ZSZ Jar...
Ryszard Jargoń
Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Polecamy
Utopia europejska
Krzysztof Szczerski
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Biały Kruk
Czego dziś potrzeba Polsce i Eur...
Honorat Koźmiński
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fronda
Orlęta Lwowskie
Wojciech Roszkowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Biały Kruk
Zestaw do tradycyjnego zdobienia...
.
oprawa: pudełko
Wydawnictwo: Manufaktura Tradycji
Czapkins. Prawdziwa historia Tom...
Dominik Szczepański
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
Pierwsza osoba
Richard Flanagan
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Roztrzaskane Lustro. Upadek cywi...
Wojciech Roszkowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Biały Kruk
Chór zapomnianych głosów
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Genius Creations
Firma jako całość
Łukasz Kuciński, Dagmara Mielczarek
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Coś musi trwać
Joanna Kruszewska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Replika
copyright Ateneum 2008-2019