Hurtownia książek Ateneum - Technologia produkcji wina
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

TECHNOLOGIA PRODUKCJI WINA
TECHNOLOGIA PRODUKCJI WINA
Katalog tematyczny -> Podręczniki akademickie -> Technologia żywności

Kliknij aby powiększyć...
Technologia produkcji wina
EAN:
9788309011583
Autor:
Yair Margalit
Wydawnictwo:
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
244
cena sugerowana brutto: 78.00zł
stawka vat: 5%
Publikacja kładzie nacisk na praktyczne aspekty produkcji. Podzielona została na rozdziały uszeregowane zgodnie z kolejnością operacji i procesów przeprowadzanych w winiarni, począwszy od przygotowań do zbioru po butelkowanie. Dzięki temu stanowi niezastąpioną pomoc podczas produkcji wina.
Jest to kontynuacja cieszącego się dużą popularnością podręcznika pt. Winery Technology and Operations, A Handbook for Small Wineries opublikowanego w Stanach Zjednoczonych po raz pierwszy w 1990 r. oraz pracy pt. Concepts in Wine Chemistry, której pierwsze amerykańskie wydanie ukazało się w 1997 r. i zostało niedawno uaktualnione. Obydwie pozycje zaliczane są do literatury specjalistycznej i uniwersyteckiej na całym świecie.
Yair Margalit ma tytuł doktora w dziedzinie fizykochemii i wieloletnie doświadczenie w zakresie badań naukowych oraz nauczania. Jest właścicielem niewielkiej rodzinnej winnicy i prowadzi wykłady dotyczące produkcji winiarskiej i zagadnień chemicznych związanych z winiarstwem w izraelskim Instytucie Technologii.
Jest również konsultantem w licznych winnicach na całym świecie.
Inni klienci kupowali także
Psychologiczne uwarunkowania i o...
Bartosz W. Wojciechowski
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Difin
Menedżer skuteczny
Peter F. Drucker
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Podręcznik stanów nagłych oraz i...
DOUGLASS K. MACINTIRE, KENNETH J. DROBATZ, STEVEN
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Galaktyka
Bezpieczeństwo w czasach terrory...
Liedel Krzysztof, Piasecka Paulina
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Difin
Terapia poznawcza zaburzeń lękow...
Adrian Wells
Rok wydania: 2010, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Profilaktyka w szkole dla młodzi...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fosze
Podręcznik do nauki klasycznego ...
Michael Hahn
Rok wydania: 2009, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Wydawnictwo A
Uprawa winorośli
Roman Myśliwiec
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Podstawy neuropsychologii klinic...
Łucja Domańska, Aneta R. Borkowska (red.)
Rok wydania: 2008, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: UMCS
Pszczoły. Pasieka towarowa
Typański Czesław
Rok wydania: 1998, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Inne pozycje od Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Leszczyna
Henryk Zdyb
Rok wydania: 2010, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Zimowanie pszczół. Zdrowe i siln...
Marc-Wilhelm Kohfink
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Jak zakładać i prowadzić pasiekę
Jerzy Makowicz
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rośliny okrywowe
Aleksander Łukasiewicz
Rok wydania: 2003, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Choroby ryb śródlądowych
Jerzy Antychowicz
Rok wydania: 2007, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Technologia kiszenia biomasy...
Witold Podkówka, Zbigniew Podkówka
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Inne z działu Technologia żywności
Uprawa winorośli
Roman Myśliwiec
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Technologia produkcji wina
Yair Margalit
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Dietetyka i żywienie kliniczne
Helen Barker, Jan Chojnacki, Anne Payne
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Urban & Partner
Polecamy
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Dlaczego mamusia przeklina
Gill Sims
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: HarperCollins
Ostatni moment
Scilla Elworthy, Maria Reimann
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Gladiatorzy i walki z dzikimi zw...
Christopher Epplett
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Astra
Rok w ogrodzie
Dan Pearson, Witold Biliński
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Paryska kochanka
Catherine Hewitt
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Kobiece
Hello world. Jak być człowiekiem...
Hannah Fry, Sebastian Musielak
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Dom z dwiema wieżami
Maciej Zaremba Bielawski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
copyright Ateneum 2008-2019