AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
30.00zł
Stawka vat:
5%
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
Marzanna Zienkiewicz
Obrazek z Cekinów. Syrenka
Nowe życie Kariny
Marta Nowik
Trudne związki
Małgorzata Szcześniak...
Brokat sypki 4x8g
Biblia w komiksie. Opowieść o Bogu... w.komunijna
Janice Emmerson
Czteropak kolorowanek Leśne opowieści T.1-4
praca zbiorowa
Torebka upominkowa JYWK349 M
Balon foliowy 9 86cm różowe złoto