Hurtownia książek Ateneum - Obfitość. Wegetariańska kuchnia aut. "Jerozolimy"
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
11-01-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że z dniem dzisiejszym zmienia się polityka rabatowa na produkty z grupy MDR. Następuję zmiana rabatów naliczanych...
02-01-2018
Szanowni Klienci, Pragniemy przypomnieć Państwu warunki zgłaszania reklamacji dostaw oraz przesyłania zwrotów: - wszelkie rozbieżności (braki, nadwyżki) w towarze muszą być...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 
ZOBACZ CO U NAS SŁYCHAĆ


OBFITOŚĆ. WEGETARIAŃSKA KUCHNIA AUT. "JEROZOLIMY"
OBFITOŚĆ. WEGETARIAŃSKA KUCHNIA AUT. "JEROZOLIMY"
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Obfitość. Wegetariańska kuchnia aut. "Jerozolimy"
EAN:
9788362903160
Autor:
Yotam Ottolenghi
Wydawnictwo:
Filo
Data premiery:
2016-01-12
Rok wydania:
2016
Oprawa:
twarda
Format:
19,5x27 cm
Strony:
288
cena sugerowana brutto: 69.90zł
stawka vat: 5%
Bestseller `New York Timesa` Kulinarna książka roku według prestiżowego `Observer Food Monthly` WEGETARIAŃSKA KUCHNIA AUTORA JEROZOLIMY NIE TYLKO DLA JAROSZY! Obfitość Yotama Ottolenghiego to kolekcja 120 przepisów na wegetariańskie potrawy, łączących intrygujące aromaty i niebanalne smaki, które zadowolą czytelników poszukujących nowego, odkrywczego spojrzenia na warzywa. Autor czerpie natchnienie ze swoich śródziemnomorskich korzeni i zamiłowania do doskonałych składników. W kolejnych rozdziałach prezentuje zalety zieleniny, bakłażanów, warzyw kapustnych i cebulowych, ryżu oraz innych ziaren, makaronów, roślin strączkowych, cukinii, owoców, grzybów i pomidorów - we wszelkich odmianach, kolorach i konsystencjach. Sam nie jest wegetarianinem, ale ma odkrywcze podejście do dań warzywnych i wykorzystuje ciekawe połączenia intensywnych smaków i aromatów. Oryginalne przepisy autora oraz towarzyszące im żywe, apetyczne zdjęcia tworzą zbiór niezastąpiony w kuchni jarskiej, niezbędny także osobom niestroniącym od mięsa.
Inni klienci kupowali także
Koktajle. Klinika soku
Magdalena Makarowska
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Koktajle dla zdrowia i urody cz.2
Katarzyna Błażejewska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Stewia. 151 słodkich przepisów b...
Przemysław Muszyński
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: EscapeMagazine
Dania bez pszenicy w 30 minut (l...
William Davis
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bukowy Las
Doradca smaku 2. Michel Moran
Michel Moran
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Pyszne do pudełka
Grażyna Bober-Bruijn
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Dzika kuchnia
Łukasz Łuczaj
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Moje pyszne inspiracje. Książka ...
Damian Kordas
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Jaglany detoks TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Smaki Izraela
Nida Degutiene
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Yotam Ottolenghi
Cała obfitość. Wegetariańskie św...
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Inne pozycje od Filo
Mała czarna księga stylu
Garcia Nina
Rok wydania: 2011, oprawa twarda
Wydawnictwo: Filo
Jedz. Mała księga szybkich dań
Nigel Slater
Rok wydania: 2017, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Filo
Ja albo mój pies czyli jak mieć ...
Victoria Stilwell
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Filo
Grain Brain. Zbożowa głowa
David Perlmutter
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Filo
Nigella ucztuje
Nigella Lawson
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Apetyczna panna Dahl
Sophie Dahl
Rok wydania: 2011, oprawa twarda
Wydawnictwo: Filo
Inne z działu Kulinaria
Supersoki: wzmacniające, oczyszc...
Kara M.L. Rosen
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Kuchnia chińska według Goka
Gok Wan
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Albatros
Cukrowe kwiaty dla początkujących
Clark Paddi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: APN PROMISE
Biało-czerwoni na talerzu
Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Tao smaku
Jacek Wan
Rok wydania: 2014, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Buchmann
Wędzenie dla smakoszy
Cosima Bellersen Quirini
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Smak życia. Nowe wydanie
Agnnieszka Maciąg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Lekko & zdrowo. Kuchnia wegetari...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Polecamy
Byłbym zapomniał
Cezary Pazura
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Labirynt duchów.TW
Carlos Ruiz Zafon
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Missoula. Gwałty w amerykańskim ...
Jon Krakauer
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Pierwsi Marsjanie PORTAL
.

Wydawnictwo: PORTAL GAMES
Projekt LADY. I ty możesz być da...
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Jedzenie, które leczy. Kuchnia z...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Ballada o pewnej panience br
Szczepan Twardoch
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Alcatraz kontra Bibliotekarze. T...
Brandon Sanderson
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
We dwoje
Nicholas Sparks
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Albatros
Kłamca i szpieg
Rebecca Stead
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
copyright Ateneum 2008-2018
statystyka