Hurtownia książek Ateneum - BHP w branży gastronomicznej WSiP
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
10-07-2018
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Studio Astropsychologii wywołało zwrot następujących pozycji: - JAK JEŚĆ MNIEJ - SILNA I KOBIECA - KOD BOGA...
04-07-2018
Szanowni Klienci, informujemy, iż uległ zmianie rabat na wydawnictwo Rowińska Business Coaching. Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

BHP W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ WSIP
BHP W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ WSIP
Katalog tematyczny -> Do nauki zawodu -> Branża gastronomiczna -> Technik żywienia i usług gastronomicznych

Kliknij aby powiększyć...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
EAN:
9788302157400
Autor:
Piotr Dominik
Wydawnictwo:
WSiP
Rok wydania:
2016
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
216
Kod dost.:
159234
cena sugerowana brutto: 43.00zł
stawka vat: 5%
Podręcznik omawia prawne regulacje dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dokładnie charakteryzuje ryzyko związane z praca w branży gastronomicznej. Omawia szkodliwość poszczególnych grup mikroorganizmów. Przedstawia zasady udzielania pierwszej pomocy. Szczegółowo omawia zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa żywności, w tym przedstawia wnikliwą charakterystykę zagrożeń biologicznych. Prezentuje zasady organizacji stanowisk pracy i przestrzennego układu zakładu gastronomicznego. Omawia zasady higieny w trakcie całego procesu technologicznego w zakładzie gastronomicznym. Publikacja kładzie także nacisk na przepisy przeciwpożarowe i proekologiczne nastawienie w działalności zakładów gastronomicznych.
Inni klienci kupowali także
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-...
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacj...
Dorota Czerwińska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Procesy tech. w gastr. Kwal. T.6...
Lidia Górska, Iwona Namysław
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sporządzanie napojów i potraw. T...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Procesy technologiczne w gastron...
Iwona Namysław, Lidia Górska
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gas...
Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Organizacja produkcji gastronomi...
Anna Kmiołek
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw...
Marzanna Zienkiewicz
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Inne autorstwa Piotr Dominik
Testy i zad. prakt. Tech. żywien...
Piotr Dominik
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Niemiecki Rozmówki z wymową i sł...
Piotr Dominik
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Lingo
Pracownia organizacji żywienia.K...
Piotr Dominik
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Repetytorium i testy egz. Kelner...
Piotr Dominik
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Pracownia obsługi klientów. Kwal...
Piotr Dominik
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Testy i zad. prakt. Tech. żywien...
Piotr Dominik
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Inne pozycje od WSiP
Organizowanie sprzedaży 2 Org. i...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Sprawdzian szóstoklasisty Matema...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Działalność gospodarcza w gastro...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Stylizacja fryzur. Kwalifikacja ...
Beata Wach-Mińkowska, Ewa Mierzwa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Ja...
Ryszard Jargoń
Rok wydania: 2000, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Repetytorium matura 2018. Biolog...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Inne z działu Technik żywienia i usług gastronomicznych
Testy kwalifikacja T.15. Organiz...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: eMPi2
Procesy technologiczne w gastron...
Iwona Namysław, Lidia Górska
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Działalność gospodarcza w gastro...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Zb. zadań przyg. do egz. potw. k...
Elżbieta Żochowska
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Format-AB
Wyposażenie i zasady bezp. w gas...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Zasady żywienia cz.2 Kwalifikacj...
Dorota Czerwińska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WSiP
Egzamin zawodowy - Technik Żywie...
Jachowicz, Słabkowska, Zakrzewska
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: WSIP
Żywienie i usługi gastronomiczne...
Anna Derbis, Lidia Linka
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Format-AB
Polecamy
Travelbook - Riwiera chorwacka w...
Zuzanna Brusić, Zbigniew Klimaczak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Sekret, którego nie zdradzę TW
Tess Gerritsen
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Albatros
Ryk kamiennego lwa
Janusz Majewski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Całkiem obcy człowiek
Rebecca Stead
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Klincz
Martin Holmn
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Robert Lewandowski. Nienasycony
Paweł Wilkowicz
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
Pierwsze znaki. Najstarsze symbo...
Genevieve von Petzinger
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Zdrowa tarczyca. Twoja droga do ...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Wilson
A. Scott Berg
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Napoleon V
Inspirator podróżniczy. Wyspy Gr...
Agata Wójcik
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
copyright Ateneum 2008-2018