Hurtownia książek Ateneum - Bosacka po polsku
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
18-06-2018
Szanowni Klienci, Zachęcamy do składania zamówień na produkty od firmy Astra. Specjalne pakiety promocyjne PZPN. Warunki handlowe: - termin płatności 90...
15-06-2018
Szanowni Klienci, Zachęcamy do składania zamówień na produkty od firmy Artyk. Pod poniższymi linkami znajdują się zestawienia asortymentu w atrakcyjnych...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 
ZOBACZ CO U NAS SŁYCHAĆ


BOSACKA PO POLSKU
BOSACKA PO POLSKU
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Bosacka po polsku
EAN:
9788324522040
Autor:
Katarzyna Bosacka
Wydawnictwo:
Publicat
Data premiery:
2016-11-23
Rok wydania:
2016
Oprawa:
twarda
Format:
20,5x26 cm
Strony:
168
cena sugerowana brutto: 44.90zł
stawka vat: 5%
Kuchnia polska TO JEST TO! Różnorodna, arcysmaczna, coraz bardziej nowoczesna. Zmienia się tak samo dynamicznie jak nasz kraj i bez kompleksów wytrzymuje konkurencję najbardziej znanych kuchni europejskich.
W ostatnich latach wydano wiele książek znakomitych szefów kuchni propagujących nowoczesną kuchnię polską, ale często są to propozycje nie dla kucharzy amatorów ale dla zaawansowanych, wyposażonych w kosmiczny sprzęt. Trudno w przeciętnym polskim M3 operować ciekłym azotem, pistoletem wędzarniczym, strzelającym cukrem czy maszyną sous vide. Moja książka jest dla tych wszystkich, którzy mają w kuchni sprzęt podstawowy - nóż, deskę do krojenia, garnek i blender. Którzy kochają tradycyjną kuchnię polską, ale chcą zaskoczyć siebie i gości dobrze znanymi daniami przyrządzonymi i podanymi inaczej. Zatem noże w dłoń, para buch, wyobraźnia w ruch! Witajcie w świecie kolorowych pierogów, tatara z lubczykiem i śledzi z kawiorem. Niech smak pstrąga w maku i tęczowych gołabków będzie z Wami!
Kasia Bosacka
Inni klienci kupowali także
Kasza jaglana Beata Pawlikowska
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Ewa Wachowicz. Ciasta
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
Wegan Nerd. Moja roślinna kuchnia
Alicja Rokicka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Pyszności. Kulinarne pomysły dla...
Anna Starmach
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Schronisko Smaków. Moja góralska...
Magda Gessler
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Kiszonki i fermentacje BR
Aleksander Baron
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
399 przetworów na zimę
Cosima Bellersen Quirini
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza
Bez pszenicy na każdą okazję
Marta Szloser, Wanda Gąsiorowska
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bukowy Las
Kuchnia tradycyjna Siostry Anast...
s. Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Smak miłości
Agnieszka Maciąg
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Otwarte
Inne autorstwa Katarzyna Bosacka
Kasia Bosacka cudnie chudnie. Że...
Katarzyna Bosacka
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Inne pozycje od Publicat
Henryk Sienkiewicz
Kaniewska Bogumiła
Rok wydania: 2009, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Zielone Koktajle odchudzające i ...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Publicat
Encyklopedia piłki nożnej
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Sztuka przetrwania
Rob Beattie
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Tajemnice II wojny światowej
Maciej Karalus
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Niewyjaśnione fakty II wojny świ...
Stanisław Zasada
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Inne z działu Kulinaria
Detoks w tydzień.Skuteczny progr...
Marion Grillparzer
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Grill - smakołyki z rusztu REA
Hanna Grykałowska
Rok wydania: 2008, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Dobre, bo polskie. Wieprzowina
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
What Katie Ate. Weekend Katie
Katie Quinn Davies
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
W Kuchni. Potrawy z jaj
Franca Feslikenian
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Zupowy detoks
Urszula Mijakoska, Monika Stachura
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Smakuj życie. Gotowanie nasza pa...
Mariola BojarskaFerenc, Aleks Ferenc
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Receptury z klasztornej piwniczk...
Jacek Kowalski
Rok wydania: 2008, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dębogóra
Polecamy
Pod klątwą. Społeczny portret po...
prof. Joanna Tokarska-Bakir
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Czarna Owca
Nowi Londyńczycy
Ben Judah
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Poprosisz mnie o śmierć
Peter James
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Albatros
Wiem wszystko MDR
.
pudełko,25,9x25,9x6,5 cm
Wydawnictwo: MDR
Zbrodnie i skandale na królewski...
Leslie Carroll
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Nigdy nie jest za późno
Pemy Chrdn
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Między Słowami MDR
.
pudełko,25,9x25,9x6,5 cm
Wydawnictwo: MDR
Dom, którego nie było. Powroty o...
Łukasz Krzyżanowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarne
Trup na plaży i inne sekrety rod...
Aneta Jadowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Super M
Dawid Ryski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Babaryba
copyright Ateneum 2008-2018