Hurtownia książek Ateneum - Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
18-04-2019
...
17-04-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Epideixis wywołało zwrot następującej pozycji: 5900238764772 - Klocki EDU z literami W związku z tym prosimy o zwrot...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SŁODKIE SEKRETY, CZYLI BEZGLUTENOWE, ROŚLINNE...
SŁODKIE SEKRETY, CZYLI BEZGLUTENOWE, ROŚLINNE...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne...
EAN:
9788328330801
Autor:
Weronika Madejska
Wydawnictwo:
Septem
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,4x23,9 cm
cena sugerowana brutto: 39.90zł
stawka vat: 5%
Życie smakosza obfituje we wspaniałe wrażenia...
A fantastyczne doznania kulinarne nie kończą się na jajkach i mleku!
Alergie i nietolerancje pokarmowe to dziś jedne z najpoważniejszych chorób cywilizacyjnych. Mleko, jajka, gluten, orzechy, owoce i przyprawy - wszystko to pewnego dnia może okazać się zakazane dla Ciebie lub Twoich bliskich. Można się wówczas załamać i skazać na życie w kulinarnej próżni. Można - ale nie trzeba! Ba, to może być nawet początek fascynującej podróży po nowych smakach i pysznych, niecodziennych ich połączeniach. Wspaniałym przewodnikiem po tej krainie jest Weronika Madejska, autorka nagradzanego bloga Natchniona.pl i bestsellerowej książki Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Tym razem poprowadzi Cię przez świat wegańskich deserów na każdą porę roku.
Inni klienci kupowali także
Zdrowe słodkości na każdą porę d...
Katarzyna Maciejko-Zielińska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edgard
Sztuka dekoracji cukierniczej
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: APN PROMISE
Wielka księga soków
Pat Crocker
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Laurum
Pyszne, aromatycznie
opracowanie zbiorowe
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Pysznie bez glutenu
Grażyna Bober-Bruijn, Gosia Wieruszewska
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natc...
Weronika Madejska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Septem
Włoska sztuka dobrego gotowania
Pellegrino Artusi
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Śniadalove
David Bez
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Zielone koktajle.365 przepisów
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Publicat
Przepisy na pyszne mięsa siostry...
Goretti Maria
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Inne autorstwa Weronika Madejska
Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natc...
Weronika Madejska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Septem
Bez glutenu. Bez wyrzeczeń.
Weronika Madejska
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Helion
Inne pozycje od Helion
Zwinna analiza danych. Apache Ha...
Russell Jurney
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
jQuery w akcji. Wydanie III
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Piękny kod. Tajemnice mistrzów p...
Andy Oram, Greg Wilson
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Tablice informatyczne. Node.js
Mariusz Walczak
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
F# 4.0 dla zaawansowanych. Wydan...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Jak się nie pomylić, czyli potęg...
Jordan Ellenberg
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Inne z działu Kulinaria
Wytwórnik kulinarny
Katarzyna Bogucka, Szymon Tomiło
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wytwórnia
Dania mięsne ARYSTOTELES
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Przy moim stole. Świętowanie cod...
Nigella Lawson
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Kuchnia polska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Sztuka dekoracji cukierniczej
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: APN PROMISE
Mozaika smaków
Ola Nguyen
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Julia piecze ciasto w paski
Beata Kordylewska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Skrzat
Kuchnia kokosowa. Kompletna ksią...
Camilla Saulsbury
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Polecamy
Papież
Anthony McCarten
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Mięcho
Aneta Żukowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Kata
Steinar Bragi
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Siła marzeń, czyli jak zdobyłam ...
Miłka Raulin
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Miasteczko Worthy
Marybeth Mayhew Whalen
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Made in Kraków
Przemek Czaja
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Copernicus Center Press
Czapkins. Prawdziwa historia Tom...
Dominik Szczepański
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Agora
Leo Messi. Autoryzowana biografia
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
copyright Ateneum 2008-2019