Hurtownia książek Ateneum - Wegańska kuchnia indyjska
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
19-04-2018
Szanowni Klienci, Hurtownia Ateneum będzie czynna we wszystkie dni ustawowo pracujące tj. 30.04 (poniedziałek), 02.05 (środa), 04.05 (piątek), 05.05...
13-04-2018
Szanowni Klienci, Przypominamy o możliwości zwrotu towaru z oferty maturalnej Operon i Nowa Era w nieprzekraczalnym terminie do 27.04.2018r. Zwracane egzemplarze...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 
ZOBACZ CO U NAS SŁYCHAĆ


WEGAŃSKA KUCHNIA INDYJSKA
WEGAŃSKA KUCHNIA INDYJSKA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska kuchnia indyjska
EAN:
9788360170823
Autor:
Richa Hingle
Wydawnictwo:
Purana
Rok wydania:
2017
Oprawa:
broszurowa
Format:
20x26 cm
Strony:
276
cena sugerowana brutto: 59.00zł
stawka vat: 5%
Kuchnia wegańska w nowej orientalnej odsłonie zaskoczy was swoją prostotą, pomysłowością i różnorodnością smaków.
Na bazie zamieszczonych na łamach książki wskazówek przyrządzisz własne indyjskie potrawy i poznasz tajniki łączenia ze sobą egzotycznych przypraw. Fantastyczne zdjęcia, proste przepisy i instrukcje krok po kroku pozwolą ci odkryć zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne specjały indyjskiej kuchni i przyrządzić w swoim domu znane z restauracji przysmaki. Warto dodać, że wiele dań nie zawiera soi i glutenu.
Jeśli kochasz dal, curry, chlebki, śniadania na słono, egzotyczne desery i inne smaki Indii, ta książka jest właśnie dla ciebie! Inspirowane tradycyjną indyjską kuchnią i lokalnymi składnikami potrawy opisane przez Richę Hingle idealnie nadają się do samodzielnego przyrządzenia. Razem z autorką przygotujesz między innymi:
- curry z dyni piżmowej, kokosa i czerwonej soczewicy
- słodko-ostry kalafior po mandżursku
- warzywną kormę
- Gulab Jamun i wiele innych słodkości
- a także dal, dal i jeszcze raz dal!
Richa Hingle urodziła się w Indiach i od dzieciństwa miała kontakt z roślinną kuchnią opartą na świeżych, lokalnych produktach. Dziś autorka prowadzi popularnego bloga VeganRicha.com uwielbianego przez fanów z całego świata za proste przepisy i piękne, zaostrzające apetyt fotografie. Hingle mieszka, pisze i gotuje w Seattle, w stanie Waszyngton.
Inni klienci kupowali także
Post Daniela z uzdrawiającą diet...
Krystyna Dajka, ks. Łukasz Piórkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Jerozolima. Książka kucharska
Sami Tamimi
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Wielka księga soków
Pat Crocker
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Laurum
Bosacka po polsku
Katarzyna Bosacka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Różane przepisy
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Vege kociołkowanie
Ewa Hangel
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Studio Emka
Kuchnia ajurwedyjska według czte...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Purana
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne pozycje od Purana
Krav Maga podręcznik
Darren Levine, John Whitman
Rok wydania: 2007, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Srebro koloidalne jako lek. Zdro...
Walter von Holst, Werner Kuhni
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Wegańskie wypieki i potrawy bez ...
Teresa Reimann
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Purana
Bhagawadgita
Artur Stadnik (oprac.)
Rok wydania: 2009, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Purana
Nieznana medycyna
Julia Schopick
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Czarnuszka siewna w medycynie na...
Peter Schleicher, Mohamed Saleh
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Inne z działu Kulinaria
Kuchenne rewolucje. Nowe przepis...
Magda Gessler
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Wegańskie pyszności
Dunja Gulin
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Fundacja Źródła Życia
MasterChef Junior II Edycja
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
113 dań siostry Anastazji. Potra...
s. Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Kuchnia naturalna. Zdrowie prost...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
ABC gotowania
Marieta Marecka
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Persiana. Przepisy inspirowane k...
Sabrina Ghayour
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Koktajle winne
Davide Manzoni
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Czerwony głód
Anne Applebaum
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Otwieranie drzwi. Rozmowy o Kośc...
Papież Franciszek, Dominique Wolton
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Porwanie Edgarda Mortary
David I. Kertzer
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Zakonnice odchodzą po cichu. Wyd...
Marta Abramowicz
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Wydawnictwo Krytyki Politycznej
Nowi Londyńczycy
Ben Judah
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Grunt to zdrowie MDR
.
pudełko,29,5x29,5x7 cm
Wydawnictwo: MDR
5 składników. Gotuj szybko i łatwo
Jamie Oliver
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Pod klątwą. Społeczny portret po...
prof. Joanna Tokarska-Bakir
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Czarna Owca
Konie. Pasja od pokoleń
Karolina Ferenstein-Kraśko
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Cykl Meteo T.1 Wiatr
Marcin Ciszewski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: War Book
copyright Ateneum 2008-2018
statystyka