Hurtownia książek Ateneum - Słodka kuchnia roślinna. Zdrowe desery, ciasta i s
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-10-2018
Szanowni Klienci, otrzymaliśmy informację o bardzo prawdopodobnej zmianie planów nauczania religii w szkole. Przedmiotem modyfikacji podstawy programowej będą w przyszłym...
05-10-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Bratni Zew". W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SŁODKA KUCHNIA ROŚLINNA. ZDROWE DESERY, CIASTA I S
SŁODKA KUCHNIA ROŚLINNA. ZDROWE DESERY, CIASTA I S
Katalog tematyczny -> Literatura -> Poradniki -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Słodka kuchnia roślinna. Zdrowe desery, ciasta i s
EAN:
9788375796438
Autor:
Ida Kulawik, Kinga Błaszczyk-Wójcicka
Wydawnictwo:
Galaktyka
Data premiery:
2017-10-30
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
19,2x25,2 cm
Strony:
176
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Łasuchy i Słodyczoholicy!
Jeśli na widok blondie z cieciorki źrenice same się wam rozszerzają, a daktylowa nutella trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną książkę Słodką kuchnię roślinną Idy Kulawik, autorki popularnego bloga veganbanda.pl.
Zapomnijcie o całych dniach spędzonych w kuchni i godzinach oczekiwań na kulinarną przyjemność. Słodka kuchnia roślinna zawiera niezwykle proste, tanie i szybkie w wykonaniu przepisy na słodkości bez nabiału, na bazie pełnowartościowych naturalnych produktów: orzechów, suszonych owoców, roślin strączkowych, mąk pełnoziarnistych i bezglutenowych.
W książce znajdziecie przepisy między innymi na:
wypieki,
ciasta na zimno,
lody,
trufle i praliny,
batoniki bez glutenu, białej mąki czy rafinowanego cukru.
To potrawy dla wegan, alergików, dzieci, dla dbających o zdrowie i szukających ciekawostek kulinarnych oraz dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się deserami bez wyrzeczeń i wyrzutów sumienia.
Przekonacie się, że słodkości mogą być bogate w błonnik, zdrowe tłuszcze, białko, witaminy, minerały i przeciwutleniacze.
Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, czy tylko kulinarnie eksperymentujesz, będziesz oczarowany Słodką kuchnią roślinną. Wszystko smakuje wybornie, wygląda apetycznie, rozpieszcza zmysły i służy zdrowiu. Zdaje się, że właśnie odkrywasz przyjemność idealną!
Inni klienci kupowali także
Gotowi, by gotować. Domowa kuchn...
Agnieszka Kręglicka
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muchomor
Kuchnia EKOnomicznaEKOlogiczna
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Naturalne metody leczenia nadciś...
Andrew Laughin
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ASTRUM
Chcę być kimś!
Michał Zawadka
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Mind&Dream
Dylematy mamy i taty w kuchni
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edycja Świętego Pawła
Możesz wyleczyć choroby tarczycy
Amy Myers
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vital
Jak mówić, żeby dzieci się uczyły
Adele Faber, Elaine Mazlish
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Media Rodzina
Projekt LADY. I ty możesz być da...
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Szkoła gotowania Marka Łebkowski...
Marek Łebkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Kawa. Instrukcja obsługi najpopu...
Ika Graboń
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Otwarte
Inne pozycje od Galaktyka
Podręcznik refleksoterapii stóp TW
Hanne Marquaedt
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Galaktyka
Poszukaj w sobie
Chade Meng-Tan
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
101 ćwiczeń z dresażu
Jec Aristotle Ballou
Rok wydania: 2007, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Aria, nie! Skuteczne rozwiązywan...
Jacek Gałuszka
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Potęga teraźniejszości
Eckhart Tolle
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Praktyka kliniczna: Psy
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Galaktyka
Inne z działu Kulinaria
Pasja smaku
Gordon Ramsay
Rok wydania: 2011, oprawa twarda
Wydawnictwo: Publicat
Domowy wyrób - Tradycyjna kuchni...
Eleonora Trojan
Rok wydania: 2009, oprawa: twarda
Wydawnictwo: AA
Kanon tradycyjnej kuchni Polskie...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Detoks. Książka kucharska
Nicole Staabs
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Kwadrans w kuchni. Kolacja w 15 ...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Kuchnia XXI wieku
Ferguson Clare
Rok wydania: 2006, oprawa: plastikowa
Wydawnictwo: Muza
Przetwory. Niepowtarzalne przepi...
.
Rok wydania: 2013, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Buchmann
Polecamy
Dziedzictwo posłańca
Peter V. Brett
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Ochotnik. O rotmistrzu Witoldzie...
Marco Patricelli
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Królowa i Uzdrowiciel
Amy Harmon
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Atletico Madryt. Cholo Simeone i...
Leszek Orłowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Zdjęcia z duszą. Jak zostać foto...
David duChemin
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Kurt Vonnegut. Opowiadania wszys...
Kurt Vonnegut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Albatros
Człowiek na ba(k)terie. Jak czer...
Margit Kossobudzka
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Wybór. Przetrwać niewyobrażalne ...
Dr Edith Eva Eger, PhD, Barbara Szelewa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Odlotowy Wyścig GFP
.
pudełko,
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
copyright Ateneum 2008-2018