Hurtownia książek Ateneum - Kuchenny Kredens Polska kuchnia przedwojenna
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-10-2018
Szanowni Klienci, otrzymaliśmy informację o bardzo prawdopodobnej zmianie planów nauczania religii w szkole. Przedmiotem modyfikacji podstawy programowej będą w przyszłym...
05-10-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Bratni Zew". W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

KUCHENNY KREDENS POLSKA KUCHNIA PRZEDWOJENNA
KUCHENNY KREDENS POLSKA KUCHNIA PRZEDWOJENNA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Poradniki -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Kuchenny Kredens Polska kuchnia przedwojenna
EAN:
9788324042364
Autor:
Monika Śmigielska
Wydawnictwo:
Znak
Data premiery:
2017-11-06
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
17x23,4 cm
Strony:
302
cena sugerowana brutto: 44.90zł
stawka vat: 5%
Dom zaczyna się w kuchni, a najlepsze historie pisane są smakiem.
Przejadły ci się baby ganoush, wegańskie desery i cudowne diety celebrytek? Wieczorem do nowego odcinka ukochanego serialu zjadłabyś krem szodonowy, mleczko z cukrem palonym lub leguminę z sera? Razem z Moniką Śmigielską wróć do polskiej tradycji kulinarnej.
Wystarczy, że otworzysz Kuchenny kredens i swoją lodówkę.
To właśnie w tej innej niż wszystkie książce kulinarnej znajdziesz dawne, oryginalne receptury na frykasy, które niegdyś królowały na stołach naszych babć. Dowiesz się, jak w swojej kuchni odtworzyć zapomniane polskie smaki. Zakosztujesz aromatycznej pieczeni huzarskiej, zjesz krem mrożony z kasztanów, zrobisz kluski saskie i forszmak.
Autorka bloga kulinarnego Kuchenny kredens przypomina, że kuchnia stanowi serce każdego domu, a posiłek jest spotkaniem przy wspólnym stole z tymi, których kochamy. Ich uśmiech, smaki i zapachy pamiętamy z własnego dzieciństwa. Teraz odkryjesz je na nowo.
Inni klienci kupowali także
Ukryte terapie w.2016
Jerzy Zięba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Egida
Kochaj. 50 lekcji jak pokochać s...
Regina Brett
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Szkoła gotowania Marka Łebkowski...
Marek Łebkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Na zdrowie 15 przepisów na dobry...
Pawlikowska Beata
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: G+J Gruner+Jahr PL
Polak NieNażarty. Kawał opowieśc...
Gosia Molska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Samoleczenie metodą B.S.M. (ksią...
Piotr Lewandowski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Aries
Wegetariańska szkoła gotowania k...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Naturalnie. Odkryj moc darów nat...
Agnieszka Cegielska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Nowoczesna Kuchnia Polska
Daria Ładocha
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Zamiast wychowania. O sile relac...
Jesper Juul
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MiND
Inne pozycje od Znak
Zamień chemię na jedzenie. Nowe ...
Julita Bator
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Pamiątka Pierwszej Komunii Świętej

Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Encykliki Ojca Świętego Jana Paw...
Jan Paweł II
Rok wydania: 2007, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Rzeźnicy i lekarze
Lindsey Fitzharris
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Damy, dziewuchy, dziewczyny TW
Anna Dziewit-Meller
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Nawigacje
Marzanna Bogumiła Kielar
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Inne z działu Kulinaria
Ulubione warzywa pana Wilkinsona
Matt Wilkinson
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Albatros
Smak tropików
Biruta Markuza
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Przepiśnik Fiolet Paski
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: MCD
Dobra kuchnia. Kuchnia polska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dragon
Smaczna kuchnia. Szybko i prosto
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Fit słodkości
Kinga Paruzel
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Wytwórnik kulinarny
Katarzyna Bogucka, Szymon Tomiło
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wytwórnia
Słodki zielnik Lary
Lara Gessler
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Polecamy
Elizabeth Hawley. Strażniczka gór
Bernadette McDonald
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Cesarski zegarmistrz
Christoph Ransmayr
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Trzy Sztuki w Antarktyce
Bartosz Stróżyński
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Człowiek na ba(k)terie. Jak czer...
Margit Kossobudzka
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Finansowy kozak!
Jen Sincero
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Odlotowy Wyścig GFP
.
pudełko,
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Jesień patriarchy
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Błogie odwroty
Lahens Yanick
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Ochotnik. O rotmistrzu Witoldzie...
Marco Patricelli
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Bona.Zmierzch Jagiellonów
Magdalena Niedźwiedzka
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
copyright Ateneum 2008-2018