Hurtownia książek Ateneum - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
17-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Muchomor Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Astra Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Poradniki -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
EAN:
9788365601209
Autor:
Kirsten Shockey, Christopher Shockey
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2017-11-17
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
22x22,5 cm
Strony:
368
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
Dzięki tej książce poznasz również:
- podstawy procesów fermentacji,
- rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,
- problemy, jakie możesz napotkać,
- przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet desery!
Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
Inni klienci kupowali także
Para w kuchni
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Kuchenny Kredens Polska kuchnia ...
Monika Śmigielska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Super zboża. Wszystko, co musisz...
Kim Lutz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Szkoła gotowania Marka Łebkowski...
Marek Łebkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Jak to zrobić w kuchni? w. 2017
James Peterson
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vesper
Inwestycyjny poradnik bogatego o...
Sharon L. Lechter, Robert T. Kiyosaki
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Instytut Praktycznej Edukacji
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Alkaliczne gotowanie przy zielon...
Beata Sokołowska, Edyta Skorupska
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: Muza
SELF-REG
Stuart Shanker
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Mamania
Super Żywność czyli superfoods p...
Małgorzata Różańska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: M wydawnictwo
Inne pozycje od Vivante
Kosmetyki naturalne
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Jedz, baw się, śpij
Luiza DeSouza
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kuchnia kokosowa. Kompletna ksią...
Camilla Saulsbury
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Witamina D. Słoneczny hormon nas...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Bezglutenowa cukiernia
Anna Czelej
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Dzika strona jedzenia w.2016
Jo Robinson
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Nigella gryzie
Nigella Lawson
Rok wydania: 2006, oprawa twarda
Wydawnictwo: Filo
Domowa masarnia
Bernhard Gahm
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza
Coś francuskiego. Z miłością, z ...
David Gaboriaud
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Czekolada. Ponad 100 przepisów n...
Francesca Badi, Omar Busi
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Jedz i pracuj nad własnym zdrowiem
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Dobra kuchnia. Przysmaki Jana Pa...
Katarzyna Zioła- Ziemczak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Kuchnia polska
Marzenna Kasprzycka
Rok wydania: 2006, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Exlibris
Gotowanie we dwoje
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Przygotowani na wszystko
David Allen
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Betonia. Dom dla każdego
Beata Chomątowska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
To nie ja, kochanie. Kaci Hadesa
Tillie Cole
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Grzyby lasów, łąk, ogrodów - jak...
Hans E. Laux
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Moja mama
Mayana Itoiz
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Babaryba
Historia projektowania graficznego
Zdeno Kolesr, Jacek Mrowczyk
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
Dwunastu odważnych. Odtajniona h...
Doug Stanton
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Napoleon V
Najlepsi. Kowboje, którzy poleci...
Tom Wolfe, Jan Kraśko
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Belfer. Sezon 2 DVD
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Agora
Stage Dive T.1 Lick
Kylie Scott
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
copyright Ateneum 2008-2018