Hurtownia książek Ateneum - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
12-03-2019
Szanowni Klienci, zapraszamy do zapoznania się z nową funkcjonalnością na platformie B2B Atenuem. Opcja przedsprzedaży została przedstawiona na przykładzie tytułu...
04-03-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że wydawnictwo Walkowska z dn. 31.03 br. zawiesza działalność. W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Poradniki -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
EAN:
9788365601209
Autor:
Kirsten Shockey, Christopher Shockey
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2017-11-17
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
22x22,5 cm
Strony:
368
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
Dzięki tej książce poznasz również:
- podstawy procesów fermentacji,
- rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,
- problemy, jakie możesz napotkać,
- przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet desery!
Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
Inni klienci kupowali także
Jak to zrobić w kuchni? w. 2017
James Peterson
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vesper
Soki i koktajle w minutę
Agata Ziemnicka
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Burda Książki
Przysmaki na psie smaki
Zuzanna Ingielewicz
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jaguar
Obiady na 365 dni
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Polak NieNażarty. Kawał opowieśc...
Gosia Molska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Soda oczyszczona na straży zdrowia
Iwan Nieumywakin
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Be active. Gotuj z rodzina i prz...
Ewa Chodakowska, Tomek Woźniak
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse
Jak mówić, żeby dzieci nas słuch...
Adele Faber, Elaine Mazlish
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Media Rodzina
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dą...
Beata Anna Dąbrowska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Inne pozycje od Vivante
Zdrowy brud
Maya Shetreat-Klein
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kalosze pełne kijanek
Scott Sampson
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
W piekarni Pięciu Przemian
Anna Czelej
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zielona kuchnia 24/7
Jessica Nadel
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zrozumieć malucha
Dr Tovah Klein
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kosmetyki naturalne
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Odnowa na talerzu wyd. rozszerzone
Bożena Żak-Cyran
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Galaktyka
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Kuchnia wegańska
Cinzia Trenchi
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Dinozaury. Ciasteczka 3D
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: pudełko
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Slow food. Smak zdrowia
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Pyszne, aromatycznie
opracowanie zbiorowe
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Słodki świat Ewy Wachowicz
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2009, oprawa twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
1001 piw, których warto spróbować
Adrian Tierney-Jones (red.)
Rok wydania: 2011, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Polecamy
Nic co ludzkie. Powieść inspirow...
Piotr Głuchowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Niespodziewanie jasna noc
Renata Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Jajko
Britta Teckentrup, Hanna Bartoszewicz
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Farmaceuta z Auschwitz
Patricia Posner
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Pianie kogutów, płacz psów
Wojciech Tochman
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Villas
Iza Michalewicz, Jerzy Danilewicz
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: W.A.B.
Mięcho
Aneta Żukowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Kamerdyner DVD
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
copyright Ateneum 2008-2019