Hurtownia książek Ateneum - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-10-2018
Szanowni Klienci, otrzymaliśmy informację o bardzo prawdopodobnej zmianie planów nauczania religii w szkole. Przedmiotem modyfikacji podstawy programowej będą w przyszłym...
05-10-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Bratni Zew". W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
FERMENTACJA WARZYW. POMYSŁOWE PRZEPISY NA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Poradniki -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na...
EAN:
9788365601209
Autor:
Kirsten Shockey, Christopher Shockey
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2017-11-17
Rok wydania:
2017
Oprawa:
twarda
Format:
22x22,5 cm
Strony:
368
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
Dzięki tej książce poznasz również:
- podstawy procesów fermentacji,
- rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,
- problemy, jakie możesz napotkać,
- przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet desery!
Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!
Inni klienci kupowali także
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dą...
Beata Anna Dąbrowska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Placki niebanalnie. Wytrawne, sł...
Karolina Polkowska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edgard
Woda utleniona na straży zdrowia
Iwan Nieumywakin
Rok wydania: 2008, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
Przysmaki na psie smaki
Zuzanna Ingielewicz
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jaguar
Leczenie odżywianiem. Zdrowe jel...
Kimberly Tessmer, Joanna Żywina
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Alkaliczne gotowanie przy zielon...
Beata Sokołowska, Edyta Skorupska
Rok wydania: 2017
Wydawnictwo: Muza
Happy Food. Przez żołądek do szc...
Niklas Ekstedt, Henrik Ennart
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Soda oczyszczona na straży zdrowia
Iwan Nieumywakin
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
Super zboża. Wszystko, co musisz...
Kim Lutz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Inne pozycje od Vivante
Szczepić czy nie?
Mayer Eisenstein
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Ekożycie pod lupą
Johnson Nathanael
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Szczęśliwe jelita
Vincent Pedre
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kokos
Stephanie Pedersen
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Recepta na ból
Mitchel Yass
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zrozumieć malucha
Dr Tovah Klein
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Szkoła na widelcu. Najlepsze prz...
Maia Sobczak, Grzegorz Łapanowski
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Nigella gryzie
Nigella Lawson
Rok wydania: 2006, oprawa twarda
Wydawnictwo: Filo
Tajemnice kawy w.2015
Sara Magdalena Woźny
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Ewa Wachowicz. Sałatki
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
Kuchnia pełna afrodyzjaków w.2016
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Kulinarny atlas Pomorza
praca zbiorowa
Rok wydania: 2009, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Awokado. Najlepsze przepisy z ul...
Heather Thomas
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Kobiece
Wino, piwo, wódka oraz inne wybo...
Trojan Eleonora
Rok wydania: 2010, oprawa: twarda
Wydawnictwo: AA
Polecamy
Wielka księga słoików
Jennifer MacKenzie
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Laurum
Plemię Mentorów.11 pytań do najl...
Timothy Ferriss, Michał Lipa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
303. Mój dywizjon
Tadeusz Kotz
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bellona
Przygody młodego przyrodnika
David Atteenborough
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Orły nad Europą
Adam Zamoyski, Tomasz Kubikowski
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
Bona.Zmierzch Jagiellonów
Magdalena Niedźwiedzka
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Cyngiel niebios. Kłamca T.1 w.2018
Jakub Ćwiek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
IRA Hitlera
Radosław Golec
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Poznańskie
Kto się chowa na lądzie i w wodz...
Pavla Hanackova
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Adamada
Trzy Sztuki w Antarktyce
Bartosz Stróżyński
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
copyright Ateneum 2008-2018