Hurtownia książek Ateneum - Naturalnie i zdrowo
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Astra Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na grupę Braxx Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

NATURALNIE I ZDROWO
NATURALNIE I ZDROWO
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Naturalnie i zdrowo
EAN:
9788365973474
Autor:
Sarah Britton
Wydawnictwo:
Marginesy
Data premiery:
2018-06-06
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
19x25 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.90zł
stawka vat: 5%
Po prostu. Bez spinania się. Sto przepisów na inspirujące wegetariańskie potrawy, których składniki znajdziesz w każdym spożywczaku.
Sarah Britton wprowadza kuchnię wegetariańską na nowy tor: oto książka kucharska dopasowana do każdego budżetu i na każdy dzień tygodnia. Dania główne, dodatki, zupy, sałatki i przekąski nie wymagają skomplikowanych technik gotowania, a składniki można znaleźć w sklepie na rogu. Każdą z potraw można zmienić na wersję wegańską i bezglutenową. Każda pozwala na niekończące się wariacje kulinarne ponieważ nadwyżkę tego, co zostało z poprzedniego dnia, z powodzeniem można wykorzystać w nowej, oszałamiającej potrawie. Na przykład jeśli z zupy imbirowo-grochowej zostało wam trochę imbiru, możecie zrobić marchew macerowaną w imbirze. Albo jeśli zostanie wam sałatki ze szmaragdowego ogrodu, możecie ją wykorzystać w tęczowym hummusie. Albo jeśli z polenty z buraczanymi wstążkami i pesto z rukoli zostanie wam pesto, możecie położyć je na kanapki z chleba razowego i przykryć jajkiem sadzonym.
Ta piękna książka pełna smacznych zdjęć udowadnia, że gotować można z radością, a nie w pocie czoła. Że nie jest to droga przez mękę.
Inni klienci kupowali także
Zioła. Jak zbierać, przetwarzać,...
Magdalena Gorzkowska
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bosz
Dzika spiżarnia, czyli zbieractw...
Sergei Boutenko
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100...
Marta Dymek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Okowita, przepalanka, nalewki i ...
Andrzej Fiedoruk
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Piwo. Leksykon smakosza
Bartosz Senderek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Wszystkie poranki świata. Ponad ...
Elisa Paganelli, Laura Ascari
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Moje wypieki i desery
Dorota Świątkowska
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Słodko
Yotam Ottolenghi, Helen Goh
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Inne autorstwa Sarah Britton
My New Roots
Sarah Britton
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Inne pozycje od Marginesy
Reguła nr 1
Marta Guzowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Czas przeszły niedoskonały
Julian Fellowes
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Niepowstrzymana
Maria Sharapova, Rich Cohen
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Najlepsze chwile w życiu
Haeve Haran
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Wyznaję TW
Jaume Cabre
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Uroki
Kathryn Harrison
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Inne z działu Kulinaria
Kuchnia polska - Potrawy z ruszt...
Anna Smaza
Rok wydania: 2011, oprawa: twarda
Wydawnictwo: LITERAT
Wielka księga smoothies
Pat Crocker
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Laurum
Encyklopedia wypieków. Ciasta, c...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Polska kuchnia regionalna
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Multico
Domowa kuchnia polska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Festina
Kuchnia katalońska Salvadora Dali
Georg A. Weth
Rok wydania: 2006, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Muza
Przepisy dla zdrowych jelit czyl...
Sandra Strehle
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esteri
Polecamy
Jak przemijający cień
Antonio Munoz Molina
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Rebis
Grzyby lasów, łąk, ogrodów - jak...
Hans E. Laux
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
77/ moc przebaczenia
Marcin Zieliński
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RTCK
Czerwony pająk BR
Katarzyna Bonda
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Komeda. Osobiste życie jazzu
Magdalena Grzebałkowska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Tracę ciepło
Łukasz Orbitowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Wielka księga dań w słoiku. Pona...
Tanya Linton
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Inne Światy w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Pianista
Władysław Szpilman
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Until Lilly
Aurora Rose Reynolds
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
copyright Ateneum 2008-2018