Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
16-10-2018
Szanowni Klienci, otrzymaliśmy informację o bardzo prawdopodobnej zmianie planów nauczania religii w szkole. Przedmiotem modyfikacji podstawy programowej będą w przyszłym...
05-10-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Bratni Zew". W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Pyszności z roślin
Piotr Ochman
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Słoiki i słoiczki. Przetwory na ...
Dorota Indycka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Wegańskie desery
Marta Krawczyk
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Pora na lunch. Małe dania do zab...
Sophie Missing, Caroline Craig
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Nie zwykła kuchnia, bo każdy jes...
Kinga Paruzel
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Zdrowe koktajle
Ewa Chodakowska, Kavoukis Lefteris, Kielak Marta
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Domowy wyrób serów Wyd. III RM
Ricki Carroll
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
My New Roots
Sarah Britton
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Roślinny lunchbox dla każdego
Eryk Wałkowicz
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Vivante
Zielona kuchnia 24/7
Jessica Nadel
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Magia gotowania. Naturalna histo...
Michael Pollan
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Witamina K2 i paradoks wapnia
Kate Rhaume-Bleue
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Cukier cichy zabójca
Richard Jacoby, Raquel Baldelomar
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Superżywność
David Wolfe
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Dzika fermentacja
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Szczęśliwe garnki - Święta
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Kilogramy pod kontrolą. Dieta dl...
Beata Woźniak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
W kuchni pięciu przemian. Wiosna
Anna Czelej
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Kolory smaku Warzywa i owoce
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olimp Media
Kuchnia bez konserwantów czyli w...
Lisa Casali
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Potrawy Babuni. Szybko i tanio
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Readers Digest
Albumik Kuchnia Polska wersja hi...
Izabella Byszewska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Parma Press
Gotuj z dzieckiem. 30 przepisów ...
Joanna Mentel
Rok wydania: 2016, oprawa: pudełko
Wydawnictwo: Sierra Madre
Polecamy
Elizabeth Hawley. Strażniczka gór
Bernadette McDonald
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Raz mnie widzisz, raz nie widzisz
Michael Bierut
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Błogie odwroty
Lahens Yanick
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Grzyby lasów, łąk, ogrodów - jak...
Hans E. Laux
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Plemię Mentorów.11 pytań do najl...
Timothy Ferriss, Michał Lipa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Królowa i Uzdrowiciel
Amy Harmon
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
The Dom. Nowojorska bohema na po...
Jan Błaszczak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Cena nieważkości. Kulisy lotu Po...
Dariusz Kortko, Marcin Pietraszewski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
W cieniu tamtych dni
Magdalena Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Człowiek na ba(k)terie. Jak czer...
Margit Kossobudzka
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2018