Hurtownia książek Ateneum - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Astra Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
14-08-2018
Szanowni Klienci, zmianie uległy rabaty na grupę Braxx Aktualne ceny mogą Państwo zweryfikować bezpośrednio po zalogowaniu się na platformie B2B...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków
tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400
email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
WEGAŃSKA SPIŻARNIA. SZTUKA PRZYGOTOWYWANIA...
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania...
EAN:
9788365601001
Autor:
Miyoko Schinner
Wydawnictwo:
Vivante
Data premiery:
2018-08-08
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
18,9x22,8 cm
Strony:
320
cena sugerowana brutto: 59.90zł
stawka vat: 5%
Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka Królowej Wegańskich Serów nareszcie po polsku!
Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.
Inni klienci kupowali także
Terapia sokowa. Czas na juicing
Erin Quon, Briana Stockton
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Kilogramy pod kontrolą. Dieta dl...
Beata Woźniak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Praca. Jak napisać skuteczne CV?...
Magdalena Kot-Radojewska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Greg
Cała obfitość. Wegetariańskie św...
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Kuchnia polska
Małgorzata Puzio, Justyna Sobczak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arystoteles
Wege. Tu się kryje coś pysznego
STREIM MARIOLA
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Zdrowe koktajle
Ewa Chodakowska, Kavoukis Lefteris, Kielak Marta
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Rozmaryn i róże. Podróż do samej...
Agnieszka Maciąg
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Otwarte
Biało-czerwoni na talerzu
Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Słoiki i słoiczki. Przetwory na ...
Dorota Indycka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Inne pozycje od Vivante
Księga soków. Pyszny przewodnik ...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Kuchnia kokosowa. Kompletna ksią...
Camilla Saulsbury
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Sekrety roślin i zwierząt w miej...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Dzika spiżarnia, czyli zbieractw...
Sergei Boutenko
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Witamina D. Słoneczny hormon nas...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Leczenie odżywianiem. Zdrowe jel...
Kimberly Tessmer, Joanna Żywina
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Inne z działu Kulinaria
Wędzenie ryb
Tadeusz Barowicz
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Smakoterapia 2
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Przekąski do piwa
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Ugotuj mi tato
Tomasz Jakubiak, Joanna Jakubiak
Rok wydania: 2018, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Kuchnia bez chemii
Patrycja Mazur, Joanna Tomczewska
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Wiosenne przepisy siostry Anasta...
s. Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Ciasta, torty i inne desery TW
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arti
Zdrowa kuchnia
Gordon Ramsay
Rok wydania: 2009, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Polecamy
Zupy moc. 70 przepisów na zupy o...
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Życie jest fajne
Katarzyna Miller. Małgorzata Szcześniak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Wielka księga dań w słoiku. Pona...
Tanya Linton
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: MT Biznes
Czerwony pająk BR
Katarzyna Bonda
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Gra - Power Up! Doladowanie/Potw...
.
pudełko,15x15x5 cm
Wydawnictwo: Egmont
Dawca przysięgi 2. Seria Archiwu...
Brandon Sanderson
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Mag
Ryk kamiennego lwa
Janusz Majewski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Serafina i rozdzielone serce
Robert Beatty
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Srebrna dziewczyna
Leslie Pietrzyk
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
copyright Ateneum 2008-2018