Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że z dniem 21 lutego 2019 roku firma Ateneum Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. zakończyła współpracę...
19-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy rabaty na Global Metro. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na platformie...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Leczenie dietą.Wygraj z Candidą TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Post Daniela z uzdrawiającą diet...
Krystyna Dajka, ks. Łukasz Piórkowski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Jadalne kwiaty
Małgorzata Kalemba- Drożdż
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Słodkości. Ciasta i desery. Szko...
Francesca Badi, Licia Cagnoni
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Wegańska kuchnia indyjska
Richa Hingle
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Purana
Kuchnia Słowian, czyli o poszuki...
Hanna Lis, Paweł Lis
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Kuchnia polska w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Ewa gotuje - ulubione
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
Klasztorne sałatki w.2018
Brat Victor-Antoine d'Avila-Latourrette
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: AA
Smakoterapia 2
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Inne pozycje od Pascal
Pascal 360 stopni - Rzym
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Fuerteventura i Lobo...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inspirator podróżniczy. Madera i...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Majorka w.2015
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pakiet: Dwanaście niedokończonyc...
Natasza Socha
Rok wydania: 2018, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Grecja Półwysep w.2015
Wiesława Rusin
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Uczta lodu i ognia
Chelsea Monroe-Cassel, Sariann Lehrer
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Tradycyjna kuchnia gruzińska REA
Jelena Kiładze
Rok wydania: 2011, oprawa: twarda
Wydawnictwo: REA
Kuchnia polska Hanny Szymandersk...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Co jeść przy chorobach stawów i ...
Opracowanie Zbiorowe
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dragon
Piwo. Leksykon smakosza
Bartosz Senderek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Prawdziwa kuchnia polska. Wersja...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: REA
Boże Narodzenie - przepisy i ins...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Domowa kuchnia polska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Festina
Polecamy
Człowiek yakuzy. Sekrety japońsk...
Jake Adelstein
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Cesarski zegarmistrz
Christoph Ransmayr
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Mim
Szymon Słomczyński
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Nikt nie idzie
Jakub Małecki
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Polscy terroryści i zamachowcy
Sławomir Koper
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Harde
Biologia Campbella REBIS
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Fryderyk Chopin. Życie i twórczo...
M. Ulatowska
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ibis/Books
Forum Trajanum GFP
.
pudełko,30x30x8cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
IRA. Bo jest paru ludzi
Waldemar Buczkowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Gugong GFP
.
pudełko,30x30x7 cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
copyright Ateneum 2008-2019