Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
05-12-2018
Szanowni Klienci, w związku ze zbliżającym się okresem świątecznym, a co za tym idzie zwiększonym zainteresowaniem bogatą ofertą naszej Hurtowni,...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Przetwory domowe z warzyw wyd.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Jaglany detoks BR
Marek Zaremba
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Słodkości. Ciasta i desery. Szko...
Francesca Badi, Licia Cagnoni
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
Minimalist Baker. Prosto, smaczn...
Dana Shultz
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Kuchnia polska w.2018
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Intuicyjne odżywianie. Jak przes...
Swietłana Bronnikowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Hartigrama
Leczenie dietą.Wygraj z Candidą TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Drinki i przekąski z Marietą + k...
Marieta Marecka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Cztery Głowy
Inne pozycje od Pascal
Praktyczny przewodnik - Szwecja ...
Grzegorz Micuła
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik ilustrowany - Rzym i ...
Marcin Szyma
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
I love Nowy Jork
Aneta Radziejowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Norwegia w.2015
Konieczny Konrad , Sowa Weronika
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Jak zrobić ser w domu
Joanna Włodarska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Zakup bezwypadkowy. Jak kupić uż...
Jacek Balkan
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Lody. Domowa manufaktura
David Lebovitz
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Przepisy dla zdrowych jelit czyl...
Sandra Strehle
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Esteri
Wykwintne desery polskie BOSZ
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bosz
Wędzenie dla smakoszy
Cosima Bellersen Quirini
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: REA
Przyprawy, które leczą. Lecznicz...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Moje smaki TW
Michel Moran
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Włoskie smaki na polskim stole
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Salwator
Bohater kuchni. Superkurczak
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Gugong GFP
.
pudełko,30x30x7 cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Ostatni. Prawdziwa historia żołn...
Piotr Mudyn, Marzena Matuszak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Sto lat!. Jak w ostatnim stuleci...
Michał Ogórek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Jacek (Tw)
Anna Bikont, Helena Łuczywo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Jestem tu tylko na deser
Caroline Khoo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: APN PROMISE
Współczesna dramaturgia ukraińska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Adit
Zimne serca T.2
Volker Schmidt
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Adit
Świąteczne listy od Feliksa
Annette Langen
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamika
copyright Ateneum 2008-2018