Hurtownia książek Ateneum - Dzikie kiszonki i inne fermentacje
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
EAN:
9788381032506
Autor:
Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska
Wydawnictwo:
Pascal
Data premiery:
2018-09-05
Rok wydania:
2018
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
336
cena sugerowana brutto: 49.90zł
stawka vat: 5%
Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!
Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Inni klienci kupowali także
Kuchnia polska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Leczenie dietą.Wygraj z Candidą TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Insulinooporność w polskiej kuchni
Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Różane przepisy
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Leczenie dietą. Wygraj z Candidą...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Wielka księga ciast siostry Anas...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: WAM
Kuchnia staropolska
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Jak zrobić ser w domu
Joanna Włodarska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Ewa gotuje - ulubione
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
Kiszonki i fermentacje. Bestsell...
Aleksander Baron
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Inne pozycje od Pascal
Chleb. Domowa piekarnia PASCAL
Piotr Kucharski
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Pascal Lajt Izrael w.2019
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: karton
Wydawnictwo: Pascal
To musi się udać
Paul Smith
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik rowerowy - Warszawa c...
Piotr Sawka, Urszula Zwolińska
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Przewodnik dookoła świata - Chin...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2008, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Wyprawy marzeń - Nepal PASCAL
Tomalik Marek i inni
Rok wydania: 2008, oprawa twarda
Wydawnictwo: Pascal
Inne z działu Kulinaria
Pyszne surówki i sałatki
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Sztuka fermentacji
Sandor Ellix Katz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vivante
Domowe marynaty. Słodkie, kwaśne...
Colette Prommer, Stefan Grossauer
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Wiem co jem. Przepisy z programu
Katarzyna Bosacka, Aleksandra Misztal
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Publicat
Domowa kuchnia polska - wersja p...
Rafał Jabłoński
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Festina
S.O.S w kuchni
Michaela Schremmer
Rok wydania: 2003, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Superfood na co dzień
Jamie Oliver
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Insignis Media
Bufet na imprezę. 100 przepisów
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Mim
Szymon Słomczyński
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Zwierzęta wśród nas
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Villas
Iza Michalewicz, Jerzy Danilewicz
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: W.A.B.
Komu bije Big Ben. Brytyjczycy w...
Milena Rachid Chehab
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Pakiet w Kręgach Władzy: Wotum n...
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Filia
Tajemnice Korei Północnej
Daniel Tuor, James Pearson
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
Japonia utracona
Alex Kerr
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
Chór zapomnianych głosów
Remigiusz Mróz
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Genius Creations
Orlęta Lwowskie
Wojciech Roszkowski
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Biały Kruk
Skóra. Witamy uchodzców
Iza Klementowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
copyright Ateneum 2008-2019