Hurtownia książek Ateneum - Szafran, mięta i kardamon
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
12-03-2019
Szanowni Klienci, zapraszamy do zapoznania się z nową funkcjonalnością na platformie B2B Atenuem. Opcja przedsprzedaży została przedstawiona na przykładzie tytułu...
04-03-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że wydawnictwo Walkowska z dn. 31.03 br. zawiesza działalność. W związku z tym prosimy o zwrot do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Szafran, mięta i kardamon
EAN:
9788328050273
Autor:
Samar Khanafer
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-10-17
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za'atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar.
Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym przeróżne tradycje kulinarne proponuje głównie dania z lokalnych polskich składników, ale doprawione całkiem sporą szczyptą egzotyki. Autorka dzieli się również mnóstwem praktycznych porad związanych z przechowywaniem ziół i przypraw. Książka została przygotowana zgodnie z polskim kalendarzem sezonowości tak, żeby zawsze jeść to, co akurat jest najzdrowsze, najsmaczniejsze i najtańsze.
Inni klienci kupowali także
Szybko i zdrowo. Fast food w wer...
Michał Wrzosek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Burda Książki
Medycyna naturalna Św.Hildegardy...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Miska szczęścia. Lokalnie, zdrow...
Osęka Laura
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Publicat
Prosto
Yotam Ottolenghi
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Filo
Nowe AlaAntkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Wielka księga produktów regional...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Wegańska spiżarnia. Sztuka przyg...
Miyoko Schinner
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Chleb wyd.2
Jeffrey Hamelman, Eliza Mórawska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Jajko
Katarzyna Pilitowska, Zofia Pilitowska
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Samar Khanafer
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Apetyt na Francję
Mimi Thorisson
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
ZIELONA SERIA. Tylko zupy

Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
Kryzysk
Bennewicz Maciej
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Bullet Journal
Sylwia Kawalerowicz
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa spirala
Wydawnictwo: Buchmann
Ciasto drożdżowe
Tadeusz Barowicz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Seria 100. Potrawy z rosołu
praca zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Free Gotowanie bez glutenu, mlek...
Lena Tritto, Rossella Venezia
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Delicje i łakocie
Paulina Krajewska
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Septem
365 obiadów
Lucyna Ćwierczakiewiczowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Przetwory. Niepowtarzalne przepi...
.
Rok wydania: 2013, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Buchmann
Domowa kuchnia polska - wersja r...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Festina
Kucharka litewska
Wincentyna Zawadzka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Magia gotowania. Naturalna histo...
Michael Pollan
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Smak zdrowia. Jedz i chudnij
Beata Woźniak
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Polecamy
Zwierzęta wśród nas
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Niezniszczalny
Aldona Marciniak, Cezary Gutowski
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Robimy wszystko, co w naszej mocy
Daniela Lamas
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Dorota - Doda CD
Doda
Rok wydania: 2019, oprawa: etui kartonowe
Wydawnictwo: Agora
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Tajemnice Korei Północnej
Daniel Tuor, James Pearson
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
Czystka Stalina w Armii Czerwonej
Peter Whitewood
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Papież
Anthony McCarten
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Marginesy
Hello world. Jak być człowiekiem...
Hannah Fry, Sebastian Musielak
Rok wydania: 2019, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Literackie
GIMP. Poznaj świat grafiki kompu...
Błażej Witkowski
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
copyright Ateneum 2008-2019