Hurtownia książek Ateneum - Szafran, mięta i kardamon
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
20-11-2018
Szanowni Klienci, z powodu awarii prądu w lokalizacji hurtowni Ateneum, nie możemy zagwarantować realizacji wszystkich zamówień złożonych w dniu...
14-11-2018
Szanowni Klienci, pod poniższym adresem udostępniamy podgląd rezerwacji (bez możliwości edycji) https://ateneum.net.pl/rezerwacje.php ...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

UWAGA! W związku z trwającą awarią zasilania, niektóre zamówienia mogą nie zostać zrealizowane.
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Szafran, mięta i kardamon
EAN:
9788328050273
Autor:
Samar Khanafer
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-10-17
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za'atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar.
Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym przeróżne tradycje kulinarne proponuje głównie dania z lokalnych polskich składników, ale doprawione całkiem sporą szczyptą egzotyki. Autorka dzieli się również mnóstwem praktycznych porad związanych z przechowywaniem ziół i przypraw. Książka została przygotowana zgodnie z polskim kalendarzem sezonowości tak, żeby zawsze jeść to, co akurat jest najzdrowsze, najsmaczniejsze i najtańsze.
Inni klienci kupowali także
Paleo na słodko. Bez glutenu, be...
Katarzyna Karus-Wysocka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
C.k. kuchnia
Robert Makłowicz
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Wysoki Zamek
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Jaglany Detoks. Kolejny krok BR
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Pascal
Jestem tu tylko na deser
Caroline Khoo
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: APN PROMISE
Zupy, które leczą
Marion Grillparzer
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Jedność
ErVegan. Roślinna kuchnia dla ka...
Eryk Wałkowicz
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Wegańska spiżarnia. Sztuka przyg...
Miyoko Schinner
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Kuchnia polska
Małgorzata Puzio, Justyna Sobczak
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arystoteles
Kolorowa kuchnia roślinna
Magdalena Gembacka
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Publicat
Inne autorstwa Samar Khanafer
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
ZIELONA SERIA. Tylko zupy

Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
Leksykon smaków
Niki Segnit Segnit
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Smaki Izraela
Nida Degutiene
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Rodzinne gotowanie
Maria Sinskey
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Vintage. Modne dodatki w stylu r...
Emma Brennan
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Gentelman. Mężczyzna z klasą
Bernhard Roetzel
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Zdrowe wody, czyli pyszne wody s...
Aneta Łańcuchowska-Jeziorowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Kuchnia na twoich zasadach. Pona...
Tara Stiles
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vivante
Mama alergika gotuje na wyjątkow...
Katarzyna Jankowska
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse
Kuchnia Jose Carrerasa
Carreras Jose
Rok wydania: 2003, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
God Food. Boska kuchnia Malki Ka...
Malka Kafka
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Nowe AlaAntkowe BLW
Joanna Anger, Anna Piszczek
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamania
Kuchnia staropolska. Polskie tra...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arti
365 dań z grilla
Hilare Walden
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Muza
Polecamy
Anestezja
Thomas Arnold
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: VECTRA
Dizajn na co dzień
Don Norman
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
Jak przetrwać w średniowiecznym ...
Agnieszka Bukowczan-Rzeszut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Jej ciało i inne strony
Carmen Maria Machado
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Agora
Adobe Photoshop Lightroom Classi...
Martin Evening
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Helion
The Dom. Nowojorska bohema na po...
Jan Błaszczak
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Immortaliści
Chloe Benjamin
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Atletico Madryt. Cholo Simeone i...
Leszek Orłowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Widoki z okna T.1
Volker Schmidt
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Adit
Queen. Królewska historia Wydani...
Mark Blake, Jakub Michalski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
copyright Ateneum 2008-2018