Hurtownia książek Ateneum - Szafran, mięta i kardamon
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
15-01-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem Zysk i S-ka. W związku z tym prosimy o zwrot...
10-01-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy rabaty na wydawnictwo Akapit Press. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
SZAFRAN, MIĘTA I KARDAMON
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Szafran, mięta i kardamon
EAN:
9788328050273
Autor:
Samar Khanafer
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-10-17
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
240
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Po pierwszej, znakomicie przyjętej przez wszystkich miłośników dobrej kuchni książce Hummus, za'atar i granaty czas na kolejną przygodę kulinarną z Samar.
Szafran, mięta i kardamon to zbiór ponad 100 przepisów, które pozwolą na nowo odkryć zioła i przyprawy począwszy od rodzimej natki pietruszki, przez tymianek, kumin czy kolendrę, aż po sumak, anyż oraz szafran. Samar prezentuje dobrze znane dania w nowej, jeszcze smaczniejszej i ciut mocniej doprawionej odsłonie. Łączy przy tym przeróżne tradycje kulinarne proponuje głównie dania z lokalnych polskich składników, ale doprawione całkiem sporą szczyptą egzotyki. Autorka dzieli się również mnóstwem praktycznych porad związanych z przechowywaniem ziół i przypraw. Książka została przygotowana zgodnie z polskim kalendarzem sezonowości tak, żeby zawsze jeść to, co akurat jest najzdrowsze, najsmaczniejsze i najtańsze.
Inni klienci kupowali także
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Wielka księga produktów regional...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
O rybach. 40 przepisów na dania ...
Mikołajczak Jakub
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Full Meal
Ciasta i desery dla diabetyków
Agata Lewandowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Street food.Żarcie z ulicy
opracowanie zbiorowe
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Axel Springer Polska
Mamuszka TW
Olja Hercules
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Sałat love
David Bez
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Smaki Izraela
Nida Degutiene
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Samar Khanafer
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty
Samar Khanafer
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Ciasto drożdżowe
Tadeusz Barowicz
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zielona seria. Tylko napary
Fern Green
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Gotuję, nie marnuję
Sylwia Majcher
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zielona seria. Tylko paleo
Amelia Wasiliev, Alex Wasiliev
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Seria 100. Potrawy z rosołu
praca zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Tak, mam okres, a co?
Clara Henry
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Wypieki dla diabetyków
Agata Lewandowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Ewa Wachowicz. Ciasta
Ewa Wachowicz
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Ewa Wachowicz - PROMISS
100 najlepszych przepisów. Dużo ...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Pyszna ksiązka kulinarna
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Czy wiesz co jesz? Poradnik kons...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa twarda
Wydawnictwo: Publicat
Pierogi Solejukowej
Praca zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Z łąki na talerz
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Świat Książki
Jedz i pracuj nad własnym zdrowi...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Polecamy
Nikt nie idzie
Jakub Małecki
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Ostatni. Prawdziwa historia żołn...
Piotr Mudyn, Marzena Matuszak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Editio
Faszyzm. Ostrzeżenie
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Poltext
Kurt Vonnegut. Opowiadania wszys...
Kurt Vonnegut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Albatros
Opowiadania
Joseph Conrad, Magda Heydel
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Adobe Photoshop CC. Oficjalny po...
Andrew Faulkner, Conrad Chavez
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Cyngiel niebios. Kłamca T.1 w.2018
Jakub Ćwiek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Dublin
Edward Rutherfurd
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarna Owca
Forum Trajanum GFP
.
pudełko,30x30x8cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
Wszystko się zaczyna
Joanna Kruszewska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Replika
copyright Ateneum 2008-2019