Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, iż zwroty pozycji egzaminacyjnych wyd. Nowa Era będą przyjmowane w nieprzekraczalnym terminie do 25.05.2019. Wszelkie zwroty przesyłane do...
21-05-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy warunki handlowe na grupę Dider. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Jak zrobić ser w domu
Joanna Włodarska
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Szybko i zdrowo. Fast food w wer...
Michał Wrzosek
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Burda Książki
Hazana. Kuchnia wegetariańska. Ż...
Paola Gavin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Medycyna naturalna Św.Hildegardy...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Pieczywo Siostry Marii MARTEL
Siostra Maria Goretti
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Wszystkie poranki świata. Ponad ...
Elisa Paganelli, Laura Ascari
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Zupy moc. 70 przepisów na zupy o...
Monika Mrozowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Hummusy i pasty
Konrad Budzyk
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Vegano Italiano. Wegańskie smaki...
Rosalba Gioffre
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Fit dla par
Tomasz Choiński
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Wióry lecą
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Słodkości Ciasta, ciastka i cias...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Desery
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Atlas ras. Psy

Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Bez pszenicy na każdą okazję
Marta Szloser, Wanda Gąsiorowska
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bukowy Las
Słomkołaki - mix
.
oprawa: blister
Wydawnictwo: EPEE
Kuchnia myśliwska
Barbara Jakimowicz-Klein
Rok wydania: 2014, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Świat Książki
Szczęśliwe garnki - Zima
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Kuchnia wegetariańska
Sylvia Winnewisser
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Vemag
Superkoktajle dla zdrowia i urod...
Katarzyna Błażejewska-Stuhr
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Zwierciadło
Ziołowe nalewki i likiery
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: ABA
Qmam kasze
Maia Sobczak
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Polecamy
Vox
Christina Dalcher
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Kolor milczenia
Elia Barceló, Marta Szafrańska-Brandt
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Nierozłączni
Huang Yunte
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Poznańskie
Historia prywatna
Tomasz Lis
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: W.A.B.
Biologia Campbella REBIS
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Mim
Szymon Słomczyński
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Literackie
Powrót do Reims
Didier Eribon
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Karakter
Dlaczego mamusia przeklina
Gill Sims
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: HarperCollins
Niespodziewanie jasna noc
Renata Frydrych
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Literackie
Couchsurfing w Rosji
Couchsurfing w Rosji
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
copyright Ateneum 2008-2019