Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
19-02-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że zmianie uległy rabaty na Global Metro. W celu sprawdzenia rabatów prosimy o zalogowanie się na platformie...
15-02-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Warstwy w związku z kończącymi się prawami wywołało zwrot poniższych tytułów: Cztery szkice - 9788364841002 Felietony - Ewa Szumańska...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Kuchnie Świata
Mira Bernardes-Rusin
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Smakoterapia
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Poniedziałki bez mięs
McCartney Paul, McCartney Stella, McCartney Mary
Rok wydania: 2012, oprawa: twarda
Wydawnictwo:
Hummusy i pasty
Konrad Budzyk
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepi...
Marta Dymek, Adam Pluszka, Ewa Penksyk-Kluczkowsk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Marginesy
Pieczywo Siostry Marii MARTEL
Siostra Maria Goretti
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Superproste gotowanie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Przepisy wegetariańskie dla pocz...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2011, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Fundacja Źródła Życia
Jajko
Katarzyna Pilitowska, Zofia Pilitowska
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Język rodziny
Tracy Hogg
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
365 dni z kochanym maleństwem
Sheila Ellison
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Wściekły kucharz
Anthony Warner
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Buchmann
Hummus, za'atar i granaty. Kulin...
Samar Khanafer
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Juiceman
Andrew Cooper
Rok wydania: 2017, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Buchmann
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Natura kuchni polskiej
Wojciech Modest Amaro
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Miska szczęścia. Lokalnie, zdrow...
Osęka Laura
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Publicat
Moje Smaki BR
Michel Moran
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Polska. Nasza kuchnia w nowej od...
Zuzanna Zak
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Egmont
Kocham gotować
Piotr Ogiński
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Muza
Gotowanie na parze i w parowarze
Małgorzata Puzio
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Arystoteles
Kuchnia wegańska SBM
Magdalena Pieńkos
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: SBM
Świątecznie przy stole ARTI
praca zbiorowa
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Arti
Polecamy
Made in Kraków
Przemek Czaja
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Copernicus Center Press
Adobe Photoshop CC. Oficjalny po...
Andrew Faulkner, Conrad Chavez
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Helion
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Siła marzeń, czyli jak zdobyłam ...
Miłka Raulin
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Bezdroża
Sofia albo początek wszystkich h...
Rafik Schami, Elżbieta Zarych
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Noir sur Blanc
Szukając klienta
Arkadiusz Bednarski, Kinga Religa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: One Press / Helion
Nic co ludzkie. Powieść inspirow...
Piotr Głuchowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Dom z dwiema wieżami
Maciej Zaremba Bielawski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Karakter
Ciekawski Edzio TW
Bogdan Bąberski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: CzytaMisie
Gugong GFP
.
pudełko,30x30x7 cm
Wydawnictwo: Games Factory Publishing
copyright Ateneum 2008-2019