Hurtownia książek Ateneum - Italia do zjedzenia
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
07-12-2018
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem "Małym". W związku z tym prosimy o zwrot do Ateneum...
06-12-2018
Szanowni Klienci, w związku z koniecznością dokonania prac związanych z zakończeniem roku informujemy, że awizacja zwrotów możliwa będzie tylko do...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

ITALIA DO ZJEDZENIA
ITALIA DO ZJEDZENIA
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Italia do zjedzenia
EAN:
9788328060401
Autor:
Bartek Kieżun
Wydawnictwo:
Buchmann
Data premiery:
2018-11-14
Rok wydania:
2018
Oprawa:
twarda
Format:
21x27 cm
Strony:
304
cena sugerowana brutto: 69.99zł
stawka vat: 5%
Nowe, rozszerzone wydanie bestsellerowej książki Bartka Kieżuna, znanego w blogosferze jako Krakowski Makaroniarz. Italia do zjedzenia została nagrodzona Nagrodą Magellana 2018, za najlepszy przewodnik kulinarny roku.
Italia do zjedzenia jest to wyjątkowym połączeniem książki kulinarnej i subiektywnego przewodnika po Włoszech. W środku znajdziemy historię kuchni i sztuki opatrzoną zdjęciami z licznych podróży autora do Italii.
Moja książka jest efektem wielu lat podróży do Włoch i zdobywania wiedzy o kulinariach i włoskiej sztuce, którą uwielbiam tak samo jak włoskie jedzenie. Może być po prostu książką kucharską, ale może też być przewodnikiem po różnych zakątkach Italii. Można w niej znaleźć nieco anegdot o włoskiej historii, o tym jakie dzieje mają za sobą słynne dania kuchni włoskiej. Wszystko po to, by zrozumieć jak z wielkim, nie tylko kulinarnym dziedzictwem, mamy do czynienia na półwyspie Apenińskim.
Bartek Kieżun
Inni klienci kupowali także
Przetwory i nalewki siostry Marii

Rok wydania: 2013, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Łowcy smaków
Ina Rybarczyk
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
Medycyna naturalna Św.Hildegardy...
Marek Zaremba
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Superproste gotowanie
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
Kaukasis.
Olia Hercules
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
143 przysmaki Siostry Anastazji BR
s. Anastazja
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: WAM
Gotuj na parze. Zdrowa Kuchnia
Gotuj na parze. Zdrowa Kuchnia
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Martel
Hummusy i pasty
Konrad Budzyk
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Szafran, mięta i kardamon
Samar Khanafer
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Chleb wyd.2
Jeffrey Hamelman, Eliza Mórawska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne autorstwa Bartek Kieżun
Italia do zjedzenia
Bartek Kieżun
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Inne pozycje od Buchmann
Jedno i już
Lauren Sandler
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Szkoła rysunku
Vivienne Coleman
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Kosiarz
Nicholas Irving, Gary Brozek
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
ZIELONA SERIA. Tylko kiszonki

Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
365 dni kreatywnej zabawy
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Tarty i zapiekanki
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Inne z działu Kulinaria
Jedzenie, które leczy. Kuchnia z...
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Zwierciadło
Kuchnia polska dla każdego
praca zbiorowa
Rok wydania: 2013, oprawa: zintegrowana
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Soki i koktajle świata Beata Paw...
Beata Pawlikowska
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Sekrety kuchni chińskiej. W kuchni
Paola Scolari
Rok wydania: 2012, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Smaki Polski. Zwiedzaj Polskę ze...
Robert Stępowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Roster
JuniorChef
Charise Mericle Harper
Rok wydania: 2018
Wydawnictwo: Wilga
Łosoś i pstrąg REA
praca zbiorowa
Rok wydania: 2010, oprawa broszurowa
Wydawnictwo: REA
Pewny start. Lubię gotować Książ...
Szostak Barbara, Klaro-Celej Lidia
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: PWN
Polecamy
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Queen. Królewska historia Wydani...
Mark Blake, Jakub Michalski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Jak przetrwać w średniowiecznym ...
Agnieszka Bukowczan-Rzeszut
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Opowiadania
Joseph Conrad, Magda Heydel
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
Wyśpiewam Wam więcej
Urszula Dudziak
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Nikt nie idzie
Jakub Małecki
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Biologia Campbella REBIS
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Rebis
W ślady ojca
Danielle Steel
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
IRA. Bo jest paru ludzi
Waldemar Buczkowski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
copyright Ateneum 2008-2018