Hurtownia książek Ateneum - Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2
 
 
Targi Ateneum
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
13-11-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Arti wywołało zwrot następującej pozycji: EAN 9788377409497 "Formuła 1. Historia i współczesność" W związku z tym prosimy o zwrot...
05-11-2019
Szanowni Klienci, z uwagi na błędny materiał zawarty na płytach CD dołączonych do poniższych książek, prosimy o zwrot wszystkich niesprzedanych...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
ul. Półłanki 12C, 30-740 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

JEDZ BEZ GLUTENU, PSZENICY I NABIAŁU W.2
JEDZ BEZ GLUTENU, PSZENICY I NABIAŁU W.2
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Jedz bez glutenu, pszenicy i nabiału w.2
EAN:
9788381512398
Autor:
Antoinette Savill
Wydawnictwo:
RM
Data premiery:
2019-07-13
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
23,1x16,3 cm
Strony:
224
cena sugerowana brutto: 29.99zł
stawka vat: 5%
Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!
Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu
Inni klienci kupowali także
Insulinooporność. Szybkie dania
Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Zdrowa kuchnia. Slow food
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Kuchnia wegańska w.2019
Celine Steen
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Lekko & zdrowo. Desery
Marta Dobrowolska-Kierył, Justyna Mrowiec
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Czysty talerz. Jedz zdrowiej
Gwyneth Paltrow
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: APN PROMISE
Nowa kuchnia wegetariańska
Małgorzata Duży, Norbert Duży
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Vital
Free. Słodkości bez glutenu, mle...
Rosella Venezia, Gabila Gerardi
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Jedność
ZIELONA SERIA. Tylko białko rośl...

Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
Jedz pysznie i nie bój się chole...
Magdalena Makarowska
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Feeria
Lekkie jak piórko, czyli kuchnia...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
Inne pozycje od RM
Czarny bez. Zdrowie z natury RM
Ellen Heidbohmer
Rok wydania: 2010, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Adela. Jednorożec mimo wszystko
Ludivine Irolla
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Władysław Gomułka w.2
Anita Prażmowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Kolorowa edukacja - Regiony Polski
Justyna Mrowiec
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Hashimoto. Poradnik pacjenta
Katarzyna Ślubowska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Akiba Rubinstein
Jacek Gajewski, Jerzy Konikowski
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Inne z działu Kulinaria
Domowe nalewki i likiery
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bosz
Suwała, Baron i inni. Przepisy i...
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dwie Siostry
Kawa. Sekrety baristy w.3
praca zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Thug Kitchen. Gotowanie bez zbęd...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Relacja
W kuchni pięciu przemian. Lato
Anna Czelej
Rok wydania: 2013, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Illuminatio
Smaczne potrawy dla diabetyków W...
Jane Frank
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: RM
Dobra kuchnia. Szybka kuchnia
praca zbiorowa
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Dragon
Wierusz-Kowalski
Eliza Ptaszyńska
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Bosz
Polecamy
Szarlatani. Najgorsze pomysły w ...
Lydia Kang, Nate Pedersen
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Mistrz ceremoni T. 2 Truciciel
Sharon Bolton
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Amber
Ukryta gra
Praca Zbiorowa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Agora
Dżem dobry REBEL
.
pudełko,
Wydawnictwo: Rebel
Wiele tytułów
Ryszard Koziołek
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Czarne
Zbrodnia i grabież. Jak Niemcy t...
Wojciech Polak, Sylwia Galij-Skarbińska
Rok wydania: 2019, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Biały Kruk
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Smakoterapia 3. Spiżarnia
Iwona Zasuwa
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Założysz się?
.
pudełko,25x25x6,2 cm
Wydawnictwo: Tactic
Instytut BR
Stephen King
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Albatros
copyright Ateneum 2008-2019