AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Potęga intencji. Naucz się współtworzyć swój świat
Dr Wayne W. Dyer
Negocjatorzy policyjni. Zawsze chodzi o życie
Radomir Wit
Naklejki na zeszyty Wyścigi 6szt
Album na dowód rejestracyjny Jazz granat ELEFANT
Biszkoptowa Chmurka Zamek zestaw do piasku 6el
Tańcząc. Rozmowy o kryzysie i przemianie
Bartłomiej Dobroczyński...
Straż pożarna
Klucz do nieśmiertelności
Nicklas Brendborg...