Hurtownia książek Ateneum - Kuchnia na co dzień i od święta. Ryby
 
 
Helion
Rynek Zabawek
 
AKTUALNOŚCI
21-01-2019
Szanowni Klienci, Wydawnictwo Poligraf wywołało zwrot następujących pozycji: 9788378566656 Ameryka w oczach wyrobnika 9788378560319 Cranford 9788378564867 Duch Smoka Tom I Początek 9788378562047 Dwudziesta szósta ofiara 9788378566717 Felinoterapia w teorii i...
15-01-2019
Szanowni Klienci, informujemy, że Hurtownia Ateneum zakończyła współpracę z wydawnictwem Zysk i S-ka. W związku z tym prosimy o zwrot...
 
ATENEUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Sp.K.
MARR BUSINESS PARK Hala B1.1.
ul. Nad Drwiną 10, 30-741 Kraków


tel. 12 263 73 73   tel. 12 263 82 98
tel. 12 263 70 70   tel. 12 263 82 99
wew: fax - 401, dz. sprzedaży - 400

email: biuro@ateneum.net.pl
 
 
 

ZOBACZ, CO U NAS SŁYCHAĆ

KUCHNIA NA CO DZIEŃ I OD ŚWIĘTA. RYBY
KUCHNIA NA CO DZIEŃ I OD ŚWIĘTA. RYBY
Katalog tematyczny -> Literatura -> Kulinaria

Kliknij aby powiększyć...
Kuchnia na co dzień i od święta. Ryby
EAN:
9788370738235
cena sugerowana brutto: 35.00zł
stawka vat: 5%
Untitled document
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne popularne ryby słodkowodne oraz morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia.
Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku. Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Sprawdź jak przyrządzić doskonałego karpia w galarecie, wyjątkowy suflet z sandacza, zaskakujące smakiem ragout z karasia czy wykwintny tatar z łososia.
Lubisz dania rybne? Chcesz poznać nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne na potrawy z ryb. Na co dzień i od święta
Inni klienci kupowali także
Kuchnia polska. Pokaż się z dobr...
praca zbiorowa
Rok wydania: 2015, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Dragon
Kanon tradycyjnej kuchni Polskie...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Kuchnia na co dzień i od święta....
praca zbiorowa
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Kuchnia na co dzień i od święta....
Anna K. Teggemann
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Kanon tradycyjnej kuchni Polskie...
Hanna Szymanderska
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Kuchnia na co dzień i od święta....
Anne Ridder
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Kuchnia na co dzień i od święta....
Lutz Behrendt, Jens Stumpf
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Lekko & zdrowo. Desery
Marta Dobrowolska-Kierył, Justyna Mrowiec
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
123 sałatki i surówki siostry An...
s. Anastazja
Rok wydania: 2009, oprawa twarda
Wydawnictwo: WAM
Kuchnia polska. 1001 przepisów
Aszkiewicz Ewa
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Publicat
Inne autorstwa Lutz Behrendt, Jens Stumpf
Kuchnia na co dzień i od święta....
Lutz Behrendt, Jens Stumpf
Rok wydania: 2010, oprawa twarda
Wydawnictwo: Multico
Inne pozycje od Multico
Nowoczesne wędkarstwo spławikowe
Józef Wróblewski
Rok wydania: 2014, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Multico
Młody obserwator przyrody. Las
Hanna Będkowska
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Multico
Poradnik leśnika. Atlas drewna
Jean Denis Godet
Rok wydania: 2008, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Multico
Dobra praktyka pszczelarska
Wolfgang Ritter
Rok wydania: 2017, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Multico
Radosław Żbikowski opowiada o sk...
Radosław Żbikowski
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Multico
Poradnik leśnika. Nasiona i siew...
Wojciech Gil, Stanisław Kinelski
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Multico
Inne z działu Kulinaria
Szkoła Niezbędnych Składników po...
Erica Bauermeister
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Znak
Leczenie dietą.Wygraj z Candidą TW
Marek Zaremba
Rok wydania: 2016, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Pascal
Sałat love
David Bez
Rok wydania: 2015, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Buchmann
S.O.S w kuchni
Michaela Schremmer
Rok wydania: 2003, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Muza
Detoks Jak oczyścić organizm
praca zbiorowa
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Olimp Media
Kuchnia długowiecznych
Rebecca Katz, Mat Edelson
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: M wydawnictwo
Pyszności z roślin
Piotr Ochman
Rok wydania: 2017, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Znak
Jedzenie i uczty Jezusa. Kulinar...
Douglas E. Neel
Rok wydania: 2014, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Polecamy
Cesarski zegarmistrz
Christoph Ransmayr
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Piastowie. Walka o tron 1138-1320
Tomasz Targański
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Astra
Pax
Pennypacker Sara
Rok wydania: 2016, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: IUVI
Wszystko się zaczyna
Joanna Kruszewska
Rok wydania: 2019, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Replika
Świąteczne listy od Feliksa
Annette Langen
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Mamika
Made in Kraków
Przemek Czaja
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda z obwolutą
Wydawnictwo: Copernicus Center Press
Queen. Królewska historia Wydani...
Mark Blake, Jakub Michalski
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Sine Qua Non
Monolith Arena PORTAL
.
pudełko,
Wydawnictwo: PORTAL GAMES
Szafran, mięta i kardamon
Samar Khanafer
Rok wydania: 2018, oprawa: twarda
Wydawnictwo: Buchmann
Jesienna zbrodnia
Anders de la Motte
Rok wydania: 2018, oprawa: broszurowa
Wydawnictwo: Czarna Owca
copyright Ateneum 2008-2019