AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Pracownia hotelarska HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Karnet Komunia
Miasto dzieci świata
Beata Chomątowska
Ciekawscy. Jurajska draka
Michał Łuczyński
Zestaw Kreatywny. Maska Wenecka - 5 zabawek
Biszkoptowa Chmurka Zamek zestaw do piasku 6el
Ślachta. Historie z podlasko-mazow. pogranicza
Maciej Falkowski
Klucz do nieśmiertelności
Nicklas Brendborg...
Książeczka sensoryczna Ciuchcia