AKTUALNOŚCI
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Okładka na zeszyt samoprzylepna B5 PP (10szt)
Potęga intencji. Naucz się współtworzyć swój świat
Dr Wayne W. Dyer
Zeszyt-słownik A5/32K kratka Język francuski
Klocki konstrukcyjne 50el
Święty Prorok. Karol Wojtyła - Jan Paweł II
Jolanta Sosnowska
Torba mała Czytam nie przeszkadzać
Spinki do włosów z motywem lisków
Magnesy Leśne botaniczne