AKTUALNOŚCI
12-04-2024
Zakończenie współpracy - RTCK
10-04-2024
Zwrot - Storybox
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Dinuś 20cm
Maniek robi
Agnieszka Matz...
Karteczki samoprzylepne 127x76 neon 100 kartek
Gdy nadejdzie dzień T.1 Ponad Czasem
Gabrielle Meyer
Totusie JAWA
Mini Lotto ABINO
Nie ma jak w domu
Doro Gobel...
Pink klocki 110 el