AKTUALNOŚCI
28-05-2024
Zwrot beletrystyki
27-05-2024
Zmiana cen oferty dotacyjnej WSIP
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Ucieczka Anny
Mattia Corrente...
La Cucaracha
Zew Cthulhu: Księga Strażnika BLACK MONK
Wozek dla lalek Xeo
Porozmawiajmy o sztuce, Tygrysie
Katarzyna Rygiel
Samochód katapulta do złożenia
Puzzle 1000 Świat pełen życia G3
Naklejki na zeszyty - Niebiesko-różowe (12szt)