Strefa marek
W piekarni Pięciu Przemian

EAN:

9788365170026

Autor:

Wydawnictwo:

Rok wydania:

2015

Oprawa:

broszurowa

Format:

14,8x21 cm

Strony:

194

Cena sugerowana brutto:

34.90zł

Stawka vat:

5%

Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach,
a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe
oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian,
tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa.
W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy,
wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu,
sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!