Strefa marek
Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP

EAN:

9788302147418

Wydawnictwo:

Klasa:

ZSZ 1-3

Rok wydania:

2014

Oprawa:

broszurowa

Format:

17,6x25 cm

Strony:

328

Kod dostawcy:

A165801

Cena sugerowana brutto:

50.60zł

Stawka vat:

5%

Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na informacje istotne dla konsumenta.Prezentuje szczegółowo wybrane grupy towarów nieżywnościowych.Przedstawia zasady dotyczące transportu i magazynowania.Wskazuje najważniejsze akty prawne związane z jakością produktów i bezpieczeństwem klienta.Opisuje procedurę przyjęcia towarów, ich kontroli jakościowej i ilościowej.Zwraca uwagę na bhp.Podaje techniki ergonomicznej pracy na stanowisku sprzedawcy.