EAN:
9788381515573
Autor:
Wydawnictwo:
Data premiery:
2024-04-15
Rok wydania:
2024
Oprawa:
broszurowa
Format:
233x171 mm
Strony:
224
Cena sugerowana brutto:
49.99zł
Stawka vat:
5%
Liczba zachorowań na nowotwory stale rośnie. Wszyscy się ich boimy, ale jednocześnie odsuwamy od siebie tę myśl i bagatelizujemy rolę żywienia w profilaktyce chorób nowotworowych. A styl życia i dieta mają przecież niebagatelny wpływ na nasze zdrowie.
Czy wiesz, które produkty mają właściwości antynowotworowe? Jak przygotowywać codzienne dania, żeby nie traciły cennych składników odżywczych? Jak przechowywać żywność, aby nie stała się dla nas niebezpieczna?
Dzięki tej książce dowiesz się, czego się wystrzegać, by zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka. Poznasz różnorodne naturalne składniki żywności o działaniu przeciwzapalnym, ochronnym i antynowotworowym. Obszerną część teoretyczną książki uzupełnia bogaty zbiór przepisów na śniadania, obiady, kolacje, surówki, przekąski i prozdrowotne koktajle.