Strefa marek
Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata..

EAN:

9788383530758

Wydawnictwo:

Data premiery:

2024-11-04

Rok wydania:

2024

Oprawa:

twarda

Format:

280x230 mm

Strony:

312

Cena sugerowana brutto:

119.00zł

Stawka vat:

5%

Nowość

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.

W książce znajdziesz:

- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje;

- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin;

- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów;

- 320 pięknych zdjęć.

Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!