Strefa marek
Domowo zdrowo. Zdrowe jedzenie nie musi być ani...

EAN:

9788383174068

Autor:

Wydawnictwo:

Data premiery:

2025-01-15

Rok wydania:

2025

Oprawa:

broszurowa

Format:

210x162 mm

Strony:

320

Cena sugerowana brutto:

69.99zł

Stawka vat:

5%

Zapowiedź

Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?

Ważne są przede wszystkim produkty - świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.

Gotuj prosto, szybko i pysznie!

Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!