Strefa marek
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

EAN:

9788302134814

Wydawnictwo:

Klasa:

ZSZ 1-3

Rok wydania:

2013

Oprawa:

broszurowa

Format:

17x24 cm

Strony:

304

Numer dopuszczenia:

Reforma 2012

Kod dostawcy:

A147502

Cena sugerowana brutto:

78.00zł

Stawka vat:

5%


Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.