AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Bibuła marszczona mix Classic mini 10szt
Pióro wieczne + Długopis Im w pudełku prezentowym
Patyczki z zatyczkami do balonów papierowe 100szt
Los Torros, czyli rodzinka po byku cz.1
Agnieszka Wadas
Plecak PL-1814 Are
Zaproszenie Urodziny dziecięce (10szt)
Pielucha bambusowa 3-pak jeżyk blue 70x80cm
Lego City. Wyzwanie W Skateparku