AKTUALNOŚCI
27-06-2025
Zwrot - Sorus
26-06-2025
Zwrot - Edgard
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Perfumy Good Mood Tubi Glam
Carcassonne 6 Hrabia, król i rzeka Edycja 2
Urodziłeś się bogaty. Wykorzystaj w pełni swój...
Bob Proctor...
Talerzyki papierowe Construction 20cm 8szt
Kubek - Koty SOLITON
Ołówek Rainbow HB MIX
Molkky(R) GO full size
Wszędzie, tylko nie tu
Weronika Wierzchowska