AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda...
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Zestaw kosmetyków Princess
Balon foliowy Gołąb biały 77x66cm
Pędzelki szkolne drewniane 3szt CRICCO
Skaczące kapturki SAMO-POL
Puzzle geograficzne Polska ABINO
Księga Innych Miejsc
Keanu Reeves...
Korektor w pisaku slim 5ml MemoBe
Maska SALVADOR- The Professor/El Profesor