AKTUALNOŚCI
15-07-2025
Zwrot - wyd. Współbycie
Zwrot Olesiejuk
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
praca zbiorowa
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Długopis ze skuwką nieb. 0,7mm Tech it MIX
Marine klocki 18 el
Księżniczka magiczna suknia Lilly KIDEA
Ciężarek do balonów foliowych czarny 150g
Forget me not
Ludka Skrzydlewska
Gra z rzepami Kto gdzie mieszka?
Magiczny dwustronny długopis zdrapka
Balon foliowy Króliczek 112cm