AKTUALNOŚCI
30-05-2025
Zwrot - SQN
Zwrot beletrystyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Klocki Gami Pink Edu 1500
Markery suchościeralne 8 kolorów
Zakładki indeksujące neon 4x100K
Torebka prezentowa 36x10,5x10,5cm MIX
Munchkin BLACK MONK
Tatuaże zmywalne dla dzieci Motory i motocykliści
Carcassonne - Edycja podstawowa
Teczka ofertowa A4 PP niebieska 20 koszulek