AKTUALNOŚCI
17-10-2025
Zwrot - Polarny Lis
16-10-2025
Zwrot - Polityka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda...
Bibuła marszczona 50x200 Creatino różowy (10szt)
Balon foliowy litera O srebrna 69x86cm
Rękawica kuchenn. Liście
Catan: Żeglarze Rozszerzenie GALAKTA
Catan: Miasta i Rycerze 5/6 graczy GALAKTA
Munchkin 2 Wielosieczny Topór BLACK MONK
Misja PRAWDA!. Poradnik tropicieli fejków
Susan Martineau...
Karty Bridge size BICYCLE