AKTUALNOŚCI
28-05-2024
Zwrot beletrystyki
27-05-2024
Zmiana cen oferty dotacyjnej WSIP
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Przypinki królik i marchewka
Farby do twarzy Biało-Czerwoni
Miś Piotruś 14,5cm
Maskotka z Mysiego Domku. Sam
Biblia dla dzieci i młodzieży w opakowaniu
praca zbiorowa
Kocham cię, ale wybieram ciemność
Claire Vaye Watkins
La Cucaracha
Angielski fiszki zdaniowe (poziom B2) CREATIVO