AKTUALNOŚCI
14-04-2025
Zwrot - Sorus
07-04-2025
Zmiana EAN-ów
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz...
Kołozeszyt A5/60K linia zielony (5szt)
Meloman
Piotr Borlik
Polska na prochach
Arkadiusz Lorenc
Mama kocha cię tak mocno!
Capucine Lewalle...
To się czyta T.4 Wszystko, by grać
Eve Ainsworth
Bloczek samoprzylepny 50x75mm żółty BANTEX
Notesik japonka MIX
Wibrująca rozkosz