AKTUALNOŚCI
16-05-2024
Zwrot - Magia Słów
10-05-2024
Zmiana cennika Draco
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Beton
Salla Savolainen
Samolot z napędem św/dź
Zeszyt A5/96K kratka Rainbow Classic (5szt)
Możesz na mnie liczyć, Pikusiu
Neringa Vaitkute
Album na 20 wizytówek Jazz koralowy ELEFANT
Matka Polka sika w krzakach
Monika Pastuszko
Zeszyt-słownik A5/60K kratka Niemiecki
Manifest kapitalistyczny
Johan Norberg