AKTUALNOŚCI
28-11-2025
Przyjmowanie zwrotów przed inwentaryzacją
25-11-2025
Zwrot - Biblioteka Nowej Ziemi
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Oko w Oko Zmyłka
Smart Games Trzy Bałwanki (PL) IUVI Games
Taśma klejąca 12mmx20m słupek (12szt) MemoBe
Krepina 50x250cm 180g zielona łodygowa
Bugatti Divo RC 2,4GHz
Odcisk atramentowy Łapy clean-touch M/L
Biały Zamek: Duel PORTAL
Płomień i mrok
Magdalena Kawka