AKTUALNOŚCI
15-07-2025
Zwrot - wyd. Współbycie
Zwrot wydawnictw
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Elegancki Dla Ciebie
Slime kolorowy z flamingiem MIX
Zaproszenie Chrzest (10szt)
Ołówek z papieru z odzysku HB Green
Płytki umysł. Jak internet wpływa na nasz mózg
Nicholas Carr
Naklejki na przetwory i przyprawy Owoce
Klocki miękkie 36szt
Seattle 1989 part 2 - Płyta winylowa
Metallica