AKTUALNOŚCI
17-10-2025
Zwrot - Polarny Lis
16-10-2025
Zwrot - Polityka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Mali WIELCY. Mozart
Maria Isabel Sanchez Vegara...
Babilon PORTAL
Świeczka cyferka 7 Sparkling Celebrations złota
Abraxas
Bogdan-Alexandru Stanescu
Butelka termiczna kwiaty paproci
Plastelina Oxford 12 kolorów 200g
Ra
Markery artystyczne 24 kolory