AKTUALNOŚCI
09-12-2025
Inwentaryzacja w Ateneum
08-12-2025
Zwrot - Czarne
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Książeczka czekowa dla Niego
Wyjaśniamy morderstwa
Richard Osman
12 nawyków szefa doskonałego
Tomasz Gordon
Kubeczek z blokadą wylania Astrino ASTRA
Czapka Mikołaja długa 29x90cm
Mistrz angielskiego - kurs dla uczniów klas 4-6
Keep Me In
Natalia Fromuth
Sorter Słodki domek z kluczami