AKTUALNOŚCI
29-01-2025
Zwrot Dębogóra
27-01-2025
Zmiana godzin pracy BOK
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
NASZA RELACJA. Blisko i Czule
Krypta trzech mistrzów
Marcin Przewoźniak
Organizer nabiurkowy wielofunkcyjny biały
Wypiekanki safari - kreatywna zabawa!
Silos T.1
Hugh Howey
Drewniane kręgle cyferki
O architekturze
Witold Rybczyński
Poza mrok i obłęd ALIS