AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Butelka antykolkowa Perfect5 boy 240ml 2m+
Etui czarne na kredki 24szt
Cesarzowa Piotra T.1
Kristina Sabaliauskaite
Pędzelki szkolne drewniane 3szt CRICCO
Patyki szaszłykowe 200x2,5 mm 200szt
Gumka do mazania Oval biała 2szt MemoBe
Cała prawda o rodzinie
Lisa Scottoline
MÓWik Memory Zima