AKTUALNOŚCI
16-05-2024
Zwrot - Magia Słów
10-05-2024
Zmiana cennika Draco
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Lisek
Edward van de Vendel
Piłka - Zośka, różne rodzaje
Plakat ze zdrapką dla par #100naszychRandek
Mapa Odkrywcy - Polska - ulepszona zdrapka
Biblia dla dzieci i młodzieży w opakowaniu
praca zbiorowa
Szeptem T.2 Crescendo
Becca Fitzpatrick
Kliker metalowy
444
Maciej Siembieda