AKTUALNOŚCI
17-04-2025
Życzenia świąteczne
Zwrot - Tatarak
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Bransoletka ozdobna MIX
Dekoracje 3D - Motyl
Świat pszczół + Bal na zamku FAN
Markery tablicowe 4 kolory CARIOCA
Bloczek samoprzylepny w rolce 50mmx8m niebieski
Notes A5 Pada śnieg
Mini zakreślacz e-7 1-3 mm 5szt
Zostań gwiazdą 3 gry FAN