AKTUALNOŚCI
27-01-2025
Zmiana godzin pracy BOK
24-01-2025
Zmiana cennika - WSIP
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Pracownia hotelarska HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Zakładka do książki kwiat lotosu rose gold
Elitarne pieniądze
Tomasz Roy-Szabelewski
Hegemony PORTAL
Laura Wilk T.2 Wilczyca BR
Mieczysław Gorzka
Biologika Sukcesji Pokoleniowej Sezon III
Paweł Piotr Nowak
Dla dobra dziecka. Szwedzki socjal i polscy..
Maciej Czarnecki
Wiersze prawie wszystkie T.2 Śpiewające piaski
Agnieszka Osiecka
Puzzle Drewniane 3D Doniczka Królik