AKTUALNOŚCI
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
04-11-2025
Zwrot - Wydawnictwo Poligraf
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Opakowania prezentowe niebieskie BN 3szt
Teczka z gumką A4 Stitch
Śledztwa Isaaca Turnera T.2 Zakazany Atlas
Sam Sedgman
Baśniogra - Skarb Podniebnych Piratów
Kult: Boskość utracona Podręcznik Główny ed RETAIL
Bidon dla dziecka Lis 390ml
Elf do zadań specjalnych 2
Katarzyna Wierzbicka...
Bezprzewodowy elektroniczny laktator Angelo