AKTUALNOŚCI
30-05-2025
Zwrot - SQN
Zwrot beletrystyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Realizacja usług w recepcji cz.1
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Kocia Szajka i Baszta Siedmiu Płaszczy
Agata Romaniuk...
Sticky Rolls - Album
Gra o emocjach W głowie się nie mieści 2
Latające samochody do sznurowania
Moje lato z Pippi
Astrid Lindgren...
Pisak do porcelany 1-4mm 6 kolorów
Clipboard z klipsem A4 różowy DONAU
Pióro wieczne Voice Black M black