AKTUALNOŚCI
01-08-2025
Zwrot - Żydowskie Muzeum Galicja
30-07-2025
Zasady zwrotów posezonowych 2025
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wstążka satynowa biała 6mmx32m
Worek na gimnastykę Minnie Mouse
Songs and Other Ballads CD
Jarosław Śmietana
Taczka z kompletem Zamek 6el MIX
Koszulka groszkowa PP 1CD/DVD 180mic
Karton kolorowy A4 170g (100szt) mix kolorów
Puzzle 54 obserwacyjne. Wycieczka w góry
Zakreślacze do Biblii 6 kolorów