AKTUALNOŚCI
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
04-11-2025
Zwrot - Wydawnictwo Poligraf
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Flamastry 12 kolorów Pusheen
Robot Dinozaur R/C Crazy Pets
Mistrz Baśni - zeszyt scenariuszy nr 1
CzuCzu Pierwsze puzzle Rodzinki 15m+
Miłość, która trwa
Ken Dolan-Del Vecchio...
Zestaw 6 notesów ozdobnych Pusheen
Laboratorium Perfum Delux
Piórnik jednokomorowy Buldogi