AKTUALNOŚCI
27-06-2025
Zwrot - Sorus
26-06-2025
Zwrot - Edgard
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Długopis prezentowy - Wspaniały Syn
Unicornia. Magiczne urodziny
Ana Punset...
Płytki umysł. Jak internet wpływa na nasz mózg
Nicholas Carr
Ołówek Rainbow HB MIX
Marker outline Shine 12 kolorów
Wszędzie, tylko nie tu
Weronika Wierzchowska
Carotina - 1000 pytań
Między końcem a początkiem
Jojo Moyes