AKTUALNOŚCI
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
04-11-2025
Zwrot - Wydawnictwo Poligraf
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Eksperymenty naukowe Ruchome piaski
Arkana Miłości Talia namiętna
Odcisk atramentowy clean-touch pink
Polska - państwo z kartonu
Paweł Górnik
Wita państwa Dariusz Szpakowski. Autobiografia
Dariusz Szpakowski...
Mistrz Baśni - edukacyjna gra fabularna
Pluk z samej góry
Annie M.G. Schmidt Schmidt...
Ryba Pupa
Magail Le Huche...