AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Naklejki dla dzieci Pióra motyle
Patyczki do szaszłyków 20cm 50szt
Kalejdoskop emocji Junior
Skaczący statek kosmiczny 11cm MIX
Czerwona Czapeczka. Bajki Audio CD
Praca zbiorowa
Imperium Rzymskie - Rzymski Okręt Wojenny
Wojny i smoki T.2 Dywizjon Lafayette'a
Ołówek Glow HB