AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Skarbonka Football na Dzień Chłopaka
Aglo. Banką po Śląsk
Zbigniew Rokita
Wózek spacerowy Elma jeansy niebieski
W poszukiwaniu siebie. Każdy ma swoją opowieść...
Agnieszka Kozak
Piórnik podwójny bez wyp. AC2 Head Golden ASTRA
Jaskółki. Powieść o kobietach mody PRL-u
Katarzyna Droga
Orient express ABINO
Lisia żona
Yangsze Choo