AKTUALNOŚCI
03-12-2024
Zwrot - Magia Słów
27-11-2024
Przyjmowanie zwrotów przed inwentaryzacją
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Peleryna Skippi miętowa
Korek na butelkę - Byk
Stich. Już święta!
Segregator A4 z okuciem 7,5cm szary
Torebka upominkowa KR 1787 M
Kilka uwag o emancypacji
Susan Sontag
Faye T.3 Marzenia z brązu
Camilla Lckberg
Pakiet: Atlas + globus