AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Asteriks T.7 Walka wodzów
Rene Goscinny...
Zeszyt A5/48K linia koralowo-niebieski
Antysemickie chrześcijaństwo
Artur Nowak...
Farby Tempera 10 kolorów
W domu z Panem Miłoszem
Wypiekanki morskie - kreatywna zabawa!
Kredki Progresso 12 kolorów
555 zagadek o Tatrach
Czesław Momatiuk