AKTUALNOŚCI
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
22-08-2025
Zwrot - Odmienne Stany Fantastyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Alfabet FAN
Torebka z brokatem Unicorn 26x32x10cm mix ROZETTE
Świeczka cyferka 4 kropki i paski
Torebka Pop-Up 3D Smok 26x32x10cm mix ROZETTE
Czwartkowy Klub Zbrodni T.1
Richard Osman
Kubki papierowe Happy Balloons! 8szt
Flet z czyścikiem
Bryan Adams - LIVE85' - Płyta winylowa
Bryan Adams