AKTUALNOŚCI
16-05-2024
Zwrot - Magia Słów
10-05-2024
Zmiana cennika Draco
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Testy przyg do egz. zaw. kucharz małej gastronomii
Joanna Kowalska...
Vademecum żywienia człowieka
Marcin Jabłoński
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Karteczki samoprzylepne Fluo 38x51mm 100K pomar.
Magnesy Dinozaury
Los, który dziedziczysz. Jak się uwolnić od...
Nomi Orvos-Tóth
Czarne historie - Uniwersytet G3
Ciekawscy. Jurajska draka
Michał Łuczyński
Zbawca
Krystian Stolarz
Klej w sztycie 8g Harry Potter
Torebka na prezent T12 kraft 125x350x90